Барам програма за музика ?

• Креатор на темата Креатор на темата Igor krusevo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 ноември 2009
Мислења
29
Поени од реакции
0
Ве молам ако може да ми дадете програма: за да може музиката да биде само со иструментите кои ги има во музиката (без пеењето).
Фала однапред

Ве молам ако може да ми дадете програма: за да може музиката да биде само со иструментите кои ги има во музиката (без пеењето).
Фала однапред

Тоа ти што го бараш не е возможно.

Барај си само инструментали од песните (ако има)

Вака сега слегни си Virtual Dj и таму ја имаш таа опција но немој да очекуваш премногу бидејки неможе 100% да се издвојат пеенјето од музиката бидејки се поклопуват фрекфенциите, а и друго песните кои што имат добар стерео квалитет ефектот ке биде поголем така да много зависи и од снимката инаку ти препорачувам да тераш готови снимки по инт или пак некој миди фајлови ако ти е за караоке бидејки миди имаш многу избор.

Ако сакаш од мп3 песна да го тргнеш гласот и да ти остане само ритамот, на глава застани немојш да го напрајш то.

Не 100 % невозможно не го лажете човекот ако не сте доволно информирани убаво објаснив јас како се прави тоа и од што зависи колкав ке е успехот, и пред да постирате на некоја тема мислам дека треба добро да проучите и после да одговарате.

Оди на YouTube, напиши ја песната што ја сакаш и додај на крај Instrumental :)
Ако има инструменталка, ќе биде таму. Ако нема, нема. Многу тешко (невозможно) да најдеш за македонски песни.

Има начин со Realtek HD драјверите..
Отвориш тој Audio Manager.. Има да кликнеш Voice Cancelation...
На некои песни работи, на некои не... Вокалите во позадина се слушаат.. И плус некој инструмент понекогаш е отфрлен(заедно со гласот)...

Има начин со Realtek HD драјверите..
Отвориш тој Audio Manager.. Има да кликнеш Voice Cancelation...
На некои песни работи, на некои не... Вокалите во позадина се слушаат.. И плус некој инструмент понекогаш е отфрлен(заедно со гласот)...
Пробав како што кажа адиктус:)
Работи, али не е истото кога на јутјуб ке напишеш инструментал:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom