Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо ви е филмот со рејтинзите? Или чекате зеленки со кул коментари:kesa:
А ти мудар си така? Со што те хранат?
Не се рејтинзи иначе,рејтио е. Разлика меѓу даунлоад и аплоад. Ако аплоадот ти е под 0,6 те банираат,освен ако видат дека ги сиидуваш торентите 24 саати најмалку.
со овие бројки,ти имаш ратинг 0.042//?? кој има највеќе од кајгана?
Кажете ми како да направам да ми се зголеми аплоад брзината. Никогаш не ја ограничувам, секогаш ги сидувам торентите, ама не качува поголема брзина од 2kb/s.Не сакам да ме банираат, но имам 49GB спуштено, а околу 200mb аплоад.
Може да ми го банираат јузерот ако не правам доволно аплоад?!
Ако сакаш да го зголемиш ратиото пробај да даунлоадираш торенти кои имаат многу мал број сидери а голем број личери. Откако ќе го даунлоадираш остави го да се сидува. Ќе видиш како крева аплоад брзина над 40 кб.
Инаку на замунда е глупаво што немаат фрилич торенти. На тие торенти се брои саму аплоадот, а не и даунлоадот.
Дуле, отприлика колку време ги оставаш да сидаат и и тракираат?
јас кога го симнав Шатер ајланд на замунда го остаив 7-8 саата, ми напраи аплоуд 500мб
иначе од it-torrents го симнав Green Zone и макс. што се качи беше 800мпс за разлика од замунда и арена кај што ми оди и со преку 1000 а некад и 1100мпс.
дали ради тоа што пред крај ми е лимитот или се реално послаби незнам, али вие ги праевте далеку поквалитетни од замунда, и плус тоа ми го симиња на 10 дела у сцени ебаго
Дуле, отприлика колку време ги оставаш да сидаат и и тракираат?
иначе од it-torrents го симнав Green Zone и макс. што се качи беше 800мпс за разлика од замунда и арена кај што ми оди и со преку 1000 а некад и 1100мпс.
дали ради тоа што пред крај ми е лимитот или се реално послаби незнам, али вие ги праевте далеку поквалитетни од замунда, и плус тоа ми го симиња на 10 дела у сцени ебаго![]()
екстра прашање -
за тие што имате макс150ка, дали ви се случило некад да ви качи даунлодот над 1100мпс и како тоа ви успеало!??
мене тоа ми е максимумот засеа.
Штотуку се приклучив на Torrentleech. добивајќи инвајт. Филингот е прајслес. Летаат. А изборот на торенти е бесконечен. Над 26.000.
Јас имам Кал енд сурф + и никогаш не се надкачил над 850. Можеби не поддржува линијата над 850