Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Немам помала сестра-штета

Imav kuce, germanski ovcar, od dobar rod...ama nekoj mi go ukrade dodeka bese malo pusteno vo dvor....seljacista!

јас имам куче-златен лабрадор (Арон) и ако ми кажете како ќе ви стаам и слика

Imam imano milion kucina i toa site bea od visoka klasa noseni od stranstvo so pedigre. I koga mi umiraa placev rikav................
A sega imam 3argentinski dogi i eden dalmatinec.DAC,LUKS,BANDI I BARBA DUE

2 хрчаци.
Ги обожавам.
Мици и Сузи се викаат иначе:wink:

ne sakam da imam zato so umiraat brzo a potoa i jas treba da se samoubijam :):):):):):):):):):)

Neam nisto ama sakam da si zeam edna haska

Имам куче веќе 10 години:)

Само да ве известам дека Перица, помалото хрчаче се шлогира и се парализира на левата страна. Неможеше да се опоравит и цојса. RIP Перица!!!

imav papagal i posle mesec dena mi umre od promaja! ozbilno me mozese poveke ni da leta ni da pee!

MACKA,imam ama sakam kuce,imav porano ali sea vise neam!!!!!!
inaku si go obozavam maceto mi moe,se vika fibi,ima 1 god i neso, ogromno e i ima plavi ociiii!!!!!!i mng e mrzlivo..........abe prosto go ljubam maceto!!!!

Simonce ima 15 ribcinja koi gi ostava na milost i nemilost.Se dodeka jas ne dojdam kaj nea na gosti ona ne gi ferma ribite koi se tolku mali i nezni i ubavi....:'(im ja zaagaduva nivnata zivotna sredina...kutrite...:'(ke ja prijavam za semejno nasilstvo:)

TIMI* напиша:
Simonce ima 15 ribcinja koi gi ostava na milost i nemilost.Se dodeka jas ne dojdam kaj nea na gosti ona ne gi ferma ribite koi se tolku mali i nezni i ubavi....:'(im ja zaagaduva nivnata zivotna sredina...kutrite...:'(ke ja prijavam za semejno nasilstvo:)

lelele gomce edno ama lazesssss ke te utepam:pishtoldz ,:pishtoldz :pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom