Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам маче, и многу ми е мило. А иначе многу сакам животинчиња дома да чувам. А у идно бреме ако даде господ сакам Мајмунче некое мало да земам.

Јас лично никогаш до сега не сум имал, бидејчи живеам во стан , башка малка ми има уплав од кучиња.
Ама кога би имал куќа со двро , би сакал да имам или шарпланинец, или хаска, или волчјак, или најубаво трите наеднаш.

Nemam domasno milenice no bi sakal da imam persiska macka

Imav domasno milenice bokser go cuvav dolgo vreme i porasna mnogu golem i moite roditeli go dadoa na nekoi prijateli bidejki jas ziveam vo stan i toa mu bese izgovor .Neznajte luge od zal za kuceto se razbolev i den denes mi e mnogu krivo.

Имам мачка, се вика Шу (на француски - зелка) али животново поише се однесува како куче! Се влече позади мене кај и да идам, ми спие у кревет, ми го лиже лицето за да се разбудам... Имам и мало рипче у стаклена топка али не го сакам многу и затоа сестра ми се грижи за него.

vucjak400.jpg
еве го моето

imam edna mrdnata dzukela sto na zivci mi mava!!aj i se blizi krajot...

jas si imam domasno milenice.kucence koe sto si go sakammmm mnoguuu..

Jas imav dve ripki: Demijan i Polina...ama umrea... Mnogu mi e krivo, za rodenden mi gi podarija... :(

Сум имала толку многу кучиња и сите ги плачев ко ненормална кога умреа. Имав и мачка али ми избега, а многу добро маче беше. Имав и рипки, али сестра ми им даде 2 пакети храна за да не останеле гладни, и утредента ги најдовме како си лебдад со стомакот у вис. И сеа имам мачки во Македонија, 10 точно на број, 2те мајки се викаат Маруша и Ружа (се утепаф од смеа коа ги слушнав имињата баба ми им ги дала) и двете имаа по 4 маченца, така да точно 10 се. Али не ги гледаме многу така си се шеткаат натаки наваки кога ќе им текне си идат дома. А тука во Америка немам ништо, и не ни сакам искрено.

Имам куче раса селска џукела се вика Стевче, со едното око не гледа му го извадија во една тепачка ама многу доб0ро и паметно куче

samo eden macor persiski .. u edno kuce koe mi go otrua

Porano cuvav papagal,a momentalno cuvam macka.

имав порано аквариум со купишта риби па едно време мачка па многу мочаше во кадата и ни ја за.ба па ја пративме во Скопска Црна Гора а сг сум само со мајка ми и татко ми али они не спаѓаат во оваа категорија :icon_lol: :icon_lol:

Ја имаВ ама ИМАВ сеа неам....ми умре кутричко на дада тоа имаВ хрчаче малечко црно бело Пиц се викаше еве го:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom