Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Малку ми е чудна бројката 27 ама како шо пиша некој погоре белким Морати ке му се позлати устата!
или, очекува наредната сезона да блесне (кога ќе има 27 години)
или, бидејќи никој познат фудбалер го нема бројот 27 (освен Кварезма за Португалија) си вика дека бројот 27 ќе стане СИМБОЛ за играч... И дека во иднина секој (посебно интерашите) бројот 27 ќе го поврзуваат со Горан :toe:

Мислев дека ќе ја земе 17ката ама изглеат таа се чува за Хамшик :vozbud:

Добро дојде за Македончето !!! Му посакувам многу голови и малце повреди , и добра соработа со сите во Интер !!! :vozbud:

Па 27 единствено можам да го поврзам со годините на Пандев, а како што кажа Димитар, можеби еден ден бројот ќе стане симбол, може ќе го закачат на Меаца на најгорната трибина... :)

Како и да е, бројот не игра, играат фудбалерите :)

За тие што пратите форуми за Интер. Какви се реакциите од фановите во Италија?

Од мала возбуда до лудило во главно. Единствено чат-пат некој Македонец ќе се јави незадоволен од трансферот :pos2:

Постирав некои цитати тука.

aj so sreka neka vi e PANDEV
samo da igra, a toa grdiot majmun BALOTELI nikat da ne vleze
forza pandev

Ај честито нова тема па да ни се множат и теми и победи и пандев :pos:

Едвај чекам да го видам во црно -плавиот дрес :vozbud::vozbud::vozbud:

Интераши лупајте аватари бе шо е ова :icon_lol:

Честито нека ви е, многу голови да дава.Гордост наша :back:

20280_1319489428726_1275506599_30953739_3237347_n.jpg

Не ја сработиле најдобро ама ај... чекајте Марсо да се појави од некаде ќе видите што е фотошоп :)

ццц не се надевав дека Горан ќе стане геј

ај честито нова тема па Гоце да се обрука на дербито

Честито нова тема и од мене...:salut:

ццц не се надевав дека Горан ќе стане геј

ај честито нова тема па Гоце да се обрука на дербито
Што ти чуе, за 10 године е у Милан. :toe:

Иначе честито нека ви е засилувањето, да се надеваме на успеси на Пандев кај вас. :)

Честитки...свака част..нека ви го донесе трофејот од лига на шампиони..иако сум фан на јуве ке навивам со цело срце за Интер..

Честитки...свака част..нека ви го донесе трофејот од лига на шампиони..иако сум фан на јуве ке навивам со цело срце за Интер..

Е вакви навивачи се ценат... браво :)

Ај честито нова тема и нов играч пред се
Фала богу дочекавме Македонец да игра за светски клуб и се надевам на добри игри , голови и асистенции од Пандев и ко што пишаа бројот 27 да стане симбол во Интер
Секоја чест
п.с.
Иако сум за Челзи (после Реал нормално) сеа се надевам ќе ги елеминирате со 1-2 гола на Пандев

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom