Хостеса се "повози" низ Саем и уништи скапи автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата ВМРО
  • Време на започнување Време на започнување
Mi se javija i mi rekoa deka ke mi go podarat Mercedesot, vo zamena da ne gi tuzam za pretrpen strav:kez: :icon_lol: :icon_lol:

Dimitarc напиша:
АААА Аутоматик триптроник не е тешко! Само вози! Стално е во прва освен ако не го ставиш во N шо му доаѓа ко лер. На мала гас е постојано, нормално дека ќе си вози

Мора да стиснала на + копчето па да тргне.онака е у Н цело време,или у П.

безвезе. од една страна се изнасмеав а од друга страна не можав да си поверувам што се случило.

Триптроникот се префрла во прва кога ќе стиснеш гас

Dimitarc напиша:
Триптроникот се префрла во прва кога ќе стиснеш гас
Значи навистина колите со Триптроник одат сами. Во никој случај не смее да го вози девојка што не знае да користи апарат или машина посложена од Фен за коса :kez:

prasanje e kako mozela da go zapali mercedesot ako ne bil vo parking brzina i trgnalada se vozi. ako go ima klipot na nekoj sajt pisete

orce.j напиша:
prasanje e kako mozela da go zapali mercedesot ako ne bil vo parking brzina i trgnalada se vozi. ako go ima klipot na nekoj sajt pisete
Ова гледам дека ти е прв пост. Едно предупредување. никој тука не сака формуџии, кои не читаат што е претходно напишано и лаат наоколу.
Првин исчитај се, а потоа постирај. Ок.

...ц ц ц ц... остај надвор, ни у затворени простории чоек да не може да се шета слобдно.
...... СВАШТА.....

Dobro be kako mozela da go napravi toa. Ili bila mn glupa ili neznam so da kazam za nea. A kava kola lupnala neznam mozat sea da mi ja dadat mene jas ke si ja vozam iako e udrena. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom