Населението како белег на државата

• Креатор на темата Креатор на темата neri
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 декември 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
moze nekoj da mi pomogne vo vrska so ova tema evmolam itno mi treba ako nekoj ima nesto kazete.:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

За писмена ти е?

Ц ц ц. И вреди ли да се отвара тема за ваква работа? Покрај толкава Wikipedia и толкав Google ти отвараш тема и чекаш некој на готово да ти сервира затоа што те мрзи да мрднеш со прс и самиот/самата да си најдеш.

nemase ni vo google nitu vo wikipendia da imase nemase da pobaram pomos mi treba za proektna izvinete oka vi precev..........

nemase ni vo google nitu vo wikipendia da imase nemase da pobaram pomos mi treba za proektna izvinete oka vi precev..........

Најди книга Вовед во Право имаш лекција населението како белег на државата.

Moze site dobronamerni forumdzii da mu klapnat po PP mesto da
ja drzime temava vaka?
Bidejki, prvo, forumot ne e mesto kade ke se promovira bespolezie, nerabotnistvo, mrza.
Vtoro, neka zapoti gazot, zatoa ne ne biva, site sakaat na gotovo, drug
da im servira spremno!

Има во Вовед во право цела лексија.

Белези на државата се тeриторија, население, власт и суверенитет.

И ако ти треба за состав филозофирај малку, општо е се. Нема нешто стручно во ова. Кажи дека без население нема држава. Неможе да се оформи држава без народ, без нација. Потребно е на една територија да живее населението, а власт без население не може, нема кој да владее. Поврзи го населението со белезите дека едно без друго не можат. И тоа во едно 10 реченици и ете ти состав :)
И лекцијата е за тоа, ептен е општа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom