(Не)омилени ТВ фацки!?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Кој од телевизиски личности сакате и ви е пријатно да го гледате на ТВ а од кого буквално да не кажав ви се повраќа?

Типката што води знаци во просторот. Најпосле убаа емисија на телевизор, али поради неа не ја гледам, едноставно одвратна ми е. Сестра ми ми кажа дека била асистентка на Архитектонски, за стручноста не се сомневам, ама појавата и е :pov: ЗА НИКАДЕ
Други фаци, има ама нив уопште не ни стискам на даљински, знам кога им се емисиите и ги прескокнувам.

Штета што неам многу време иначе коа ке се распишам :)

Многу го мрзам оној на МТВ што е уредник на музичките емисии (од што го мрзам не ми текнува на името) после тука е Сузе, Атанас Костовски (многу е досаден) Зоран Михајлов и остала МТВ спортска компанија, А1 дркачите на Манчетстер, Искра Трпева, Бојана Атанасовска, Ѓорѓи Крстевски - тужни, и уште некои ситни водители.

А најтазе ми се оние двајцата што водат на А1 Happy Hour а особено девојка зашто се пувала дека сум и се пуштал и дека ме одбила. Језда сум очаен ама сепак уште имам некој критериум :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Tonchie напиша:
Типката што води знаци во просторот. Најпосле убаа емисија на телевизор, али поради неа не ја гледам, едноставно одвратна ми е. Сестра ми ми кажа дека била асистентка на Архитектонски, за стручноста не се сомневам, ама појавата и е :pov: ЗА НИКАДЕ
Други фаци, има ама нив уопште не ни стискам на даљински, знам кога им се емисиите и ги прескокнувам.

:oftopic: мислиш на онаа од ТЕЛМА,така?
ако е таа да аститентка е на архитеконски-сигурно

lele taa na Happy Hour auu bljak i Lila bljaaaaaaaakodvratni mi se..a da i Suze da ne ja zaboravam:)ova mi e Trioto:):):)

НАЈОДВРАТНИ:
Бојан, Лила, Иван Мирчевски и сите остали од МТВ, глувата од МС, таа на Happy hour, типката од знаци во просторот, Сузе
Извинување до оние шо сум забораил да ги кажам

aj mojot prv post
epa trendo na toa milionerot ic ne mi po kejf.covekot treba malce da se potrudi poveke(da ne kazam ne go biva) Bojan, toa razgalenoto debelo detiste Lila loga ke ja vidam na televizor ne so go gasam i od steker go vadam a posle koga ke go uklucam pak ako ja vidam pravo u ESM idam

Najodvratni mi se Bojan (od 13), tie sase i saska i drugi ne mi teknue ama 100% ima :):):)

Сашка и Сашко ми се дефинитивно најодвратно.Додуша,не се они криви,режисерот треба да се носи пред стрелачки вод.Очаен обид да се направи серија у стилот на Џек и Џил...лошо у секој случај

Нема асална ТВ фаца, сите иритираат. Всушност, проблемот кај нас е што нема ни еден водител во вистинска смисла. ВОДИТЕЛ, а не се некои "шоумени". Пеачи, актери, спортисти, претседатели на 8-а одделение, претседатели на куќен совет... кои се обидуваат да заработат некој хонорар плус. Емисиите се прават онака прикрпено, колку да пројдат.

Кога ќе си подразмислам поубаво, не се ни тие криви. Телевизиите и продукциите се за ќотег што такво ѓубре проаѓа во етер.

Сите ме нервираат, нема некој посебен да издвојам! Ниеден водител не зборува литературно, се некои дијалекти и искривувања на нашиот јазик. Жално. Од сите ми се повраќа.
А охридската телевизија е катастрофа, водителите се недај боже! Толку го развлекуваат јазикот, толку не зборуваат литературно, што ми иде да ги запалам со цела телевизија.

Ептен многу се....тие од кои буквално ми се :pov: Има една посебно која „зраааааачииии„ со негативна енергија - Биљана Секулоска
Лелееееее која мрачна фаца....измислена е за читање некролози:kez:

Janko od maskite
Suze od zenskite
Dzambazov od maskite
Lila od zenskite

abe Bojan

sakav da kazam bojan nema konkurencija
uh go obozuvam debelo mrsno p**e**e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom