Шенгенскиот ѕид е срушен - честито Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Знам да идеш на Олд Трафорд сакаш ти :tv: И мене ми се иде у Енглеска али ќе треба визи за таму друже...
Како и да е честито на сите Македонци!!! За арно нека е...:smir:

Е сакам :vozbud: :manfan:
ок ај да не ви расипуем,
Честитки :smir:

Честито. Сеа немора да идете до амбасадите. Само тоа е различно.

Е сакам :vozbud: :manfan:
ок ај да не ви расипуем,
Честитки :smir:

Нам ништо ти не ни расипуваш, туку ти покрај тоа што не можеш да одиш во Англија како фан на Манчестер (слабо изгледа си лобирал кај Руни и компанија :) ) ќе мораш заедно со твоите родители да одиш и пасош да вадиш, а тоа е веќе расипување на твоето расположение. :) . Сепак верувам, додека станеш полнолетен и таа бариера ќе биде надмината. :helou:
Честитики за паѓањето на Шенгенската бариера!:smir:

Нам ништо ти не ни расипуваш, туку ти покрај тоа што не можеш да одиш во Англија како фан на Манчестер (слабо изгледа си лобирал кај Руни и компанија :) ) ќе мораш заедно со твоите родители да одиш и пасош да вадиш, а тоа е веќе расипување на твоето расположение. :) . Сепак верувам, додека станеш полнолетен и таа бариера ќе биде надмината. :helou:
Честитики за паѓањето на Шенгенската бариера!:smir:

Ми потонаа сеа сите бродови :( :( :(
ај идам да спијам :helou:

Иако ќе ни требаат шестопеес милиљарди еури и милион папири да излеземе да прошетаме надвор од земјата, неспорен е фактот дека е чекор напред за Македонија!
Честито македонци!

Cestito neka e,super bese na plostad ,sega kolku pari lugjevo imaat za setanje toa e baska stvar :toe::helou:

ФАЛА ТИ ГОСПОДЕ...и ние дочекавме ваква радост....е од утре на Македонија треба да гледаме како на рамноправна европска земја,а не уште да јадат трици дека сме биле изолирани или бла бла!!!

Незнам зошто олку галама, па јас одсекогаш си шетав без визи!!!

На Google Earth се разбира :smee::smee::smee::smee:

Епа ајде нека ни е честито, редно време беше.

Минимум 70 евра од ден?!
Абе ај не зезај, треба да се луксузираш за да ги потрошиш парите.
Те ограничуваат ептен.
За 10 дена ти требаат 700 евра да имаш у тебе, за други трошоци да не праиме муабет.

А шо тоа толку те ограничуваат?

За патување тебе не ти треба пари, или онака автостоп ке одеш?

онтопик:

Честито нека е тргање на црната завеса!

и па офтопик:
Малце ми беше смешно синоќа, ко нова година да чекавме, ама сепак имаше зошто да се слави!zabava

Честитки Македонијо ! Само за убаво нека е. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom