Кошули

• Креатор на темата Креатор на темата Сталин
  • Време на започнување Време на започнување
Кошули. Карирани. :vozbud:Во принцип обожавам винтаж работи.
Татко ми ги има милион во сите бои од младоста останати.
Сега се во моја сопственост. Сино-бела, Црвено-црна, Кафеаво - Зелена, само зелена :)
2901849524_100442c296.jpg

GTA: San Andreas ....

Имам цел плакар, почесто еднобојни и со риги.

Као и секој машки плакар, бела и црна обавезно :) Тегет, модификации на лилава, со кратки ракави неколку, портокалова, розевка од матура :D.

Обожавам кошули без оглед дали се класични или пак со карнери.:pipi:

Сакам машки кошули :):) Посебно вакви :

01538013410.jpg
21538994410.jpg
01538076350.jpg
21538031600t.jpg
015380914102323.jpg

:wub: :wub: :wub: :wub:

Кошули, да!Обожавам да ги носам какви и да се:).Убаво ми стојат и башка уште поубаво одат ако ставам вратоврска:).
Кај машките, обожавам кошула, значи посекси створења во кошули не можат да бидат:pipi:.

Искрено да ви кажам не сум носел кошула од 3-4 одделение ама еве сега си купив за Нова Година и мислам дека добро ми стои!!:helou:

Слабо носам кошули а сега за нг планирам да си зеам една, ама нонстоп им наоѓам маани и неможам да си одберам.

Многу сакам да носам кошули.. полн ми е плакарот едно десетина имам..

До пред година-две воопшто не носев кошули, фурав некој спортски стил. Сега за вечерни излегувања речиси секогаш носам кошула, додека преку ден многу ретко (само ако е посебна прилика). Најмногу сакам црни и сиви кошули но и другите бои не ги одбивам:).

Кошули не носам баш, евентуално ако сум у некое специјално расположение(имам такви денови:)) за на факс или кежуал искачање. Обично носам со џемперче одозгора- на пр.бела кошула и џемперче во некоја пастелна боја или црно/сиво.

Инаку, мислам дека нема нешто поубаво од убав тип во уште поубава кошула:само кошула, комбинирана со џемпер или елече, сеедно:wub:

Сакам кошула.. многу добро може да се искомбинира со некое зимско џемперче.
Зборам и за машки и за женски.
Уфф... :wub:

Не баш, имам една која пред некое време си ја купив - кошула туника, и само во таква ми е удобно :) Кај машки пак, многу ми е привллечно нецелосоно закопчана кошула со неуредно заврзана црна вратоврска :pipi:

Одсекогаш повеќе сум преферирал кошули. Како што тече времето ми остануваат се помалку обични маички, такозвани блузи, а купувам стриктно кошули.

Секад коа не знам што да облечам ,а сакам да изгледам посериозно облекувам бела кошула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom