Погоди ја песната

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
По урнек на темите:
Погоди ја играта
Погоди го филмот!?
Погоди го зборот XD
Погоди кој е следниот што ќе пише!!!

еве и темата : Погоди ја песната :))))

13734_219776391279_649426279_4658539_1256548_n.jpg

Love sex magic од Ciara?

Ај да си ја пробам среќата:)
Тони Зен - Скандал :vozbud::vozbud:

Имам повеќе предлози.

Она горе розевоно ми изгледа ко пињата, па може слушаат некоја латино песна ко Ла Бамба.

Еден од дечките има маица со ангелски крилја а се гледаат и буквите PLA. Може да е од Miroslav Ilic - Plavi angele.

Дечкото најлево држи прст нагоре. Може да е Rise Up, тогаш.

Но еве го мојот конечен одговор. Со оглед што само мажите се во делириум, тогаш сигурно е постара песна испеана од некој маж. Но сепак мали се па можеби е нова песната. Очигледно е српски турбо фолк според осветлувањето на собата. А потегот со кренатиот прст укажува дека се збори за песна која се тера да се иде нагоре. Според мене тоа е Digni me pao sam од Dincha. Точно е?

Очигледно е српски турбо фолк според осветлувањето на собата. А потегот со кренатиот прст укажува дека се збори за песна која се тера да се иде нагоре. Според мене тоа е Digni me pao sam од Dincha. Точно е?

Искрено појма неам која е песнава. Ама многу веројатен одговор.
Правилата ги знаете продолжете да погодувате.

Важна ми беше идејата :)))))

Местена работа е ова, слика без песна :smee::smee::smee::smee::smee:

Викам Хорацио и екипа (можи и Бауер, ама кај Бауер помалку оди зумот), зум кон тоа комјутерот и завршена работа. Ќе се види која песна, кој изведуваш, кој плеер е користен (winamp најверојатно) итн.

По претпоставка дека портокаловото светло е чакмак/упаљач/запалка и тоа што сите се со кренати раце, би рекла the roof is on fire

нема смисла вака до утре мојме да си годиме , дај некој совет приближно, кај мој од една слика да погодиш ...

По претпоставка дека портокаловото светло е чакмак/упаљач/запалка и тоа што сите се со кренати раце, би рекла the roof is on fire

а ако одам по истата претпоставка , Кенан Таировски - Чакмак :))

Која песна му иде на АјПод?

Attachments

• comic3.jpg
    comic3.jpg
    29,1 KB · Прегледи: 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom