Скопско Лизгалиште

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
едит: има има.. наместо палвите сега има и црни... ама буквално исти... :) се надевам дека добро знаеш за кои лизгалки станува збор.. а ако прашуваш у стил дали се по оштри и по асални одговорот е НЕ!!! нови има и само разликата е шо се друга боја.. :) лизгалки од дома е најубаво да се носат ако имаш наравно...
хахах, значи уште се тие ко цемент да имаш околу нога и се скоро пластични цели(ако добро се сеќавам). Битно црни земале, на се да одговараат хаха:pos2:
Штета што немам мои, не за друго, кај нас не се испплати да ги имам за 2 пати годишно:)

точно!!!
и стварно не се исплати за 2 пати годишно д акупуваш.. башка СКАПИ СЕ!!! знаеш и сама..
инаку.. се исплати само ако идеш секој ден т.е ако идеш редовно

Бев пред 3 дена, жива душа немаше ... и таа на каса уште ми вика "Што не лизгате бре" по континуирано лизгање од 1 саат во снег(неисчистено лизгалиште) ...

Лол ... Идев на лизгалиште кога бев мал, ама сега... Школото и тие работи, не можам.:(
А за лизгалките, ептен тесни се бе чоече, еднаш земав едни ултратесни и ги носев цело време и ми се подуја прстите кромпири ми се напраја.:toe:
Би отишол пак овие времиња ако најдам време... Иначе зашто да не. :)

А гледам стално се спомнуваат „браќата“, може малку објаснување за ова ? :)

Лол ... Идев на лизгалиште кога бев мал, ама сега... Школото и тие работи, не можам.:(
А за лизгалките, ептен тесни се бе чоече, еднаш земав едни ултратесни и ги носев цело време и ми се подуја прстите кромпири ми се напраја.:toe:
Би отишол пак овие времиња ако најдам време... Иначе зашто да не. :)

А гледам стално се спомнуваат „браќата“, може малку објаснување за ова ? :)
нема нишо шо да се објаснува... ги има многу и се сељачат на секој можен начин.. ако сакаш да одиш пожелно е да имаш и машко друштво.. не за друго него праат финти од типот.. еден другар ке ја бутне сопне или нешо ке и напраи и као демек другиот доаѓа и и се нуди како помош.. знаеш.. Ејјј девојче добра ли си да ти помогнам па за рака па заедно лизгаат.. не ми е јасно како само прифаќаат одма али јбг то је то... :S

Сакам да кажам и сите да чујат дека за возрасни на лизгалиште картата е 150 денара за влез и 150 денара за лизгање.
Математика учев 12 години и знам да собирам 150+150=300.
Тука не помогнуваа ни формули од типот 0,99(9)=1 или некои од сличен тип што ги имаше на форумот.
Што би рекло за двајца е 600 или преведено во европска валута 10 еврича.
Јас викам,додека има овци ќе има и волна.
За волја на вистината отидов во 19 и немаше ни 100 души.
^^FreE-BoY^^ не знам од кај го извади погоре ценовникот:toe:
Како и да е голема срамота:kesa:

Сакам да кажам и сите да чујат дека за возрасни на лизгалиште картата е 150 денара за влез и 150 денара за лизгање.
Математика учев 12 години и знам да собирам 150+150=300.
Тука не помогнуваа ни формули од типот 0,99(9)=1 или некои од сличен тип што ги имаше на форумот.
Што би рекло за двајца е 600 или преведено во европска валута 10 еврича.
Јас викам,додека има овци ќе има и волна.
За волја на вистината отидов во 19 и немаше ни 100 души.
^^FreE-BoY^^ не знам од кај го извади погоре ценовникот:toe:
Како и да е голема срамота:kesa:

WWWWWWWWWTTTTTTTTFFFFFFFF???????:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

шо збориш бе човек????? 300 денара за да изнајмам лизгалки и да влезам да лизгам 2 саата????????? чекај бе... ова ти сериозно или???
тука на располагање ми претстојат две опции..

1. Или тебе те ишишале добро....
2. Или цените се сменети од оваа година

реков у претходните постови дека имам стаж на лизгалиште и многу добро знам како се цените!!! Е демнач со ова ме натера уште утре да појдам и да видам шо е работава.. некако не ми иде логика 300 денара да е... ПРЕСКАПО Е за тие услови шо ги нудат. крш мраз, тапа лизгалки, браќа со тапија и ред др работи.. СРАЊЕ У БОЈА!! не не жими се утре идам да видам шо е работава...

Инаку.. од 19 до 21 немој да очекуваш многу гужва поготово ова време. види го надвор колку степена е... плус 10 степена е во 9 саат човек... многумина и незнаат дека е отворено лизгалиштето!!!
ке напоменам.. НАЈУБАВА СМЕНА ЗА ЛИЗГАЊЕ Е ОД 22 до 24!!!

WWWWWWWWWTTTTTTTTFFFFFFFF???????:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

шо збориш бе човек????? 300 денара за да изнајмам лизгалки и да влезам да лизгам 2 саата????????? чекај бе... ова ти сериозно или???
тука на располагање ми претстојат две опции..

1. Или тебе те ишишале добро....
2. Или цените се сменети од оваа година

реков у претходните постови дека имам стаж на лизгалиште и многу добро знам како се цените!!! Е демнач со ова ме натера уште утре да појдам и да видам шо е работава.. некако не ми иде логика 300 денара да е... ПРЕСКАПО Е за тие услови шо ги нудат. крш мраз, тапа лизгалки, браќа со тапија и ред др работи.. СРАЊЕ У БОЈА!! не не жими се утре идам да видам шо е работава...

Инаку.. од 19 до 21 немој да очекуваш многу гужва поготово ова време. види го надвор колку степена е... плус 10 степена е во 9 саат човек... многумина и незнаат дека е отворено лизгалиштето!!!
ке напоменам.. НАЈУБАВА СМЕНА ЗА ЛИЗГАЊЕ Е ОД 22 до 24!!!
Не ме ишишаа,а и не ме лажеа зашто си има ценовник ставено на прозор.Јас кога видов автоматски си направив НАЛЕВО КРУГ и да ме нема:)
Го прифаќам извинувањето иако шокот што го доживеав ќе ме трауматизира долго.

Ееееееј ја видов темава и ми се приоде на лизгалиште од кога не сум бил порано не пропуштав викенд да не отидам

Имам отидено неколку пати, ама не сум платил ни денар, не знам за цената мислам дека е таман.. добро сум си поминал, проблеми со браќата немало и тоа е тоа.. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom