Скопско Лизгалиште

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Супер ствар за дружење и смеа.

Само што одамна не сум бил, а порано редовно секој викенд идев.

Чекам коа ќе почне одма некој да обавести:salut:

бамп.. отворено е лизгалиште? .. сакам да појдам викендов.. нормално ак имат мраз.. а нелогично е да немат мраз, пошо на улица имат колку сакаш.. ама пак да си прашам јас..

енибади?

извинете ја ви каснам со известувањето..

:costumed2 Лизгалиштетето е отворено од пред 3 дена

кој сака да иде или кој ке иде нека пише на форумов мож ке се видиме...

извинете ја ви каснам со известувањето..

:costumed2 Лизгалиштетето е отворено од пред 3 дена

кој сака да иде или кој ке иде нека пише на форумов мож ке се видиме...
Кажи детали ако знаеш,колку е за карта,за сличуги,од колку до колку е отворено итн.?
И дали е срамота ако паднеш на дебелото месо:pos2:

Кажи детали ако знаеш,колку е за карта,за сличуги,од колку до колку е отворено итн.?
И дали е срамота ако паднеш на дебелото месо:pos2:
Не е страшно да паднеш, страшно е ако не станеш:)
Не е срамота бе, на профеионални лизгачи им се дешава, а камо ли на нас обичните смртници:)
Инаку фала за информацијава дека е отворено, ако успеам да наканам некој од мое друштво да мрзнеме заедно може и да отидам.
И јас порано многу идев, ама исто ко што спомна некој претходно, заради неколку инциденти со браќата(обично само девојчиња идевме, така да јасно ви е што се дешаваше) престанав да одам.
А имам сега желба да одам, да се потсетам на старите добри времиња..само се надевам дека има нови лизгалки:pls:

Ма јас никогаш не сум лизгала,па незнам како е ни паѓањето,ни станувањето,а недај боже да не станеш.

значи вака.
иснајмување лизгалки е 100 денари со тоа што треба да имате и градис за да влезете на мразот..
доколку имате свои лизгалки треба само да платите карта 60 денари за да влезеш на мраз
еда смена трае во просек по 2 саата
најубави смени за лизгање се од 19 00 до 21 00 - оваа смена е секојдневна односно секој ден ја има
и уште поубава смена од таа ви е смената д 22 00 до 24 00 - овде начесто идат студенти значи можам да кажам 18+ дечки и девојки...
за се шо не ви е јасно прашајте.

П.С немојте да се плашите НИШТО не е страшно... ако некој до толку незнае да лизга еве ја се нудам како помош :) стажирам на лизгалиште...

Не е срамота бе, на профеионални лизгачи им се дешава, а камо ли на нас обичните смртници:)
Инаку фала за информацијава дека е отворено, ако успеам да наканам некој од мое друштво да мрзнеме заедно може и да отидам.
И јас порано многу идев, ама исто ко што спомна некој претходно, заради неколку инциденти со браќата(обично само девојчиња идевме, така да јасно ви е што се дешаваше) престанав да одам.
А имам сега желба да одам, да се потсетам на старите добри времиња..само се надевам дека има нови лизгалки:pls:

едит: има има.. наместо палвите сега има и црни... ама буквално исти... :) се надевам дека добро знаеш за кои лизгалки станува збор.. а ако прашуваш у стил дали се по оштри и по асални одговорот е НЕ!!! нови има и само разликата е шо се друга боја.. :) лизгалки од дома е најубаво да се носат ако имаш наравно...

Убав пост,се надевам дека ќе најдам од некој гратиси,ми се иде денес од 22??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom