Скопско Лизгалиште

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Пошто незнаев кај да отворам тема за скопсково лизгалиште а ме интересираше дали е отворено... и ако не дали некој знае кога ке се отвори.. еве тема овде... а за да не биде темава колку за тоа може и муабет да си напрајме...

Колку често идете на лизгалиште и дали сте задоволни од изгледот... лизгалите што се изнајмуват цената и слично ? :)

што е до мене незнам колку е цена за ништо... имав мој лизгалки коа идев на времето али сеа ми се мали :( ииии закон е за со друштво релаксација и заебанција ... :)

Поздрав !!! :)

Сум бил еднаш или два пати во живот.
Супер работа е.
Сеа знам дека си изнајмуваа нешти сличуги и така.
Ајде некој нека пише полсе мене па да развиеме дискусија

Не сум била Бог знае од кога, а секоја година велам дека обавезно морам да одам. И пак ќе кажам дека годинава МОРАМ да одам и знам дека оваа година и навистина ЌЕ одам. :) :pipi:

Хехехе ја имам стаж напукано на лизгалиште прашајте ме мене ја ке ви одговорам... За отварање не е уште отворено лизгалиштето пошо е топло сеуште... МИСЛАМ ДЕКА треба следната недела да се отвори али да не ве лажам незнам точно... лизгалките шо се изнајмуваат според мене катастрофа им се... тупи се немате претстава колку и со нив неможе убаво да се лизга ( освен ако не налетате на оштри лизгалки а тоа ретко се дешава... ) Цената до сега беше 100тка за изнајмување и + гратис а ако немаш гратис 60 денара е карта за да влезеш... екстра работа е само шо има многу браќа... не се проблем браќата него прават фрки тоа е целата работа... и тоа почнуваат буквално без причина...
Ако веќе се решавате да одите на лизгалиште петок и сабота од 22:00 до 00:00 ви е најдобра смена... тоа време обично идат 18+ фаци... претходна смена (секојден) имате од 19:00 до 21:00 и тн... ако ви треба нешто прашајте слободно

Хехехе ја имам стаж напукано на лизгалиште прашајте ме мене ја ке ви одговорам... За отварање не е уште отворено лизгалиштето пошо е топло сеуште... МИСЛАМ ДЕКА треба следната недела да се отвори али да не ве лажам незнам точно... лизгалките шо се изнајмуваат според мене катастрофа им се... тупи се немате претстава колку и со нив неможе убаво да се лизга ( освен ако не налетате на оштри лизгалки а тоа ретко се дешава... ) Цената до сега беше 100тка за изнајмување и + гратис а ако немаш гратис 60 денара е карта за да влезеш... екстра работа е само шо има многу браќа... не се проблем браќата него прават фрки тоа е целата работа... и тоа почнуваат буквално без причина...
Ако веќе се решавате да одите на лизгалиште петок и сабота од 22:00 до 00:00 ви е најдобра смена... тоа време обично идат 18+ фаци... претходна смена (секојден) имате од 19:00 до 21:00 и тн... ако ви треба нешто прашајте слободно
Како помал заради тие браќа и престанав да идам

неам отидено може 7-8 години. иначе порано често го посетував. интересна ствар.

Никад не сум била , а не ни планирам.Сакам да ги гледам другите како лизгаат ама јас не сакам , не фала, мили ми се прстите!

иам отидено 5-6 пути ко помал, кога ни даваа гратис билети у школо :wink:

а сега како се справуваш со браќата ? :)
Сеа напукав години,порано детуле со мрсули и се плашиш:)
Не знам ама многу убав помин сум си имал ама ми било гнаса коа треба да облакам сличуги што ги носеле 10 пред мене,и коа ја вадиш ногата излага ЧАД,ЧУРИ:)

Имам слушнато дека таму на таа местолокација било многу добро да се лизгаш со гумени чизми од тие дечјите од Шутка што се, шарени така фенси што се.

Исто било како со чорапи на паркет како помал кога бев.

Никад не сум била , а не ни планирам.Сакам да ги гледам другите како лизгаат ама јас не сакам , не фала, мили ми се прстите!

Хехехе до некаде имаш право... сум бил у ситуација 2 3 пати кога сум бил приморан да скокам бидејки некоја глуперда лизга на средина кај што лизгаат само оние кои знаат добро да лизгаат згора на се неој таков глупак паѓа со широко раширени прсти... :S кога се паѓа рацете треба да ги направиш како тупаница.. многу побезбедно поминуваш... Инаку да те опуштам немој да се плашиш воопшто... до сега не сум видел некој да останал без прсти... сум слушал дека се исекле али без прсти скроз НЕ... така да ако си за на лизгалиште ајде со моја помош :)

Super zabava ,ali so svoi lizgalki a ne pred mene 2593459 lugje sto gi nosele pa aj i jas:tapp::helou:

Јас никогаш не сум била на лизгалиште.Ми раскажувале дека е многу интересно,но ете не сум пошла.:toe:Оваа година сигурно ќе отидам.:helou:

Да не знае некој кои денови работи, од колку до колку саат и која е цената на влезницата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom