Скопско Лизгалиште

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Работи ли лизгалиштето тие денови? Не тоа на плоштад.

лизгалиштеее :cheeky2:
порано многу одев ...
еднаш(ко помала) отидов во 9 сабајле (со тато ... кој друг би бил буден во тоа време) .. и бев сама на цел мраз .. хахаха ... баш се гордеам ова
ама 300 ден, е повеќе од премн.
А, рече 50 денари влезница ... а изнајмување лизгалки?

лизгалиштеее :cheeky2:
порано многу одев ...
еднаш(ко помала) отидов во 9 сабајле (со тато ... кој друг би бил буден во тоа време) .. и бев сама на цел мраз .. хахаха ... баш се гордеам ова
ама 300 ден, е повеќе од премн.
А, рече 50 денари влезница ... а изнајмување лизгалки?
Јок.. порано беше така. сега смениле.
150 лизгалки + 150 карта (или влезница).

Аааа лизгалиштеее!!! :vozbud: Го обожавам тоа место. Уште од многу мала сум идела и до ден денес секоја зима го посетувам најмалку 4-5 пати. Порано беше подобро. Како поминуваат годините, наместо да добива јас мислам дека губи на квалитет. Порано имаше луѓе, многу луѓе, а сега само деца ( може и не се бап деца да кажам момци ) кои лизгаат како да се натпреваруваат кој ке биде наредниот капитен на хокеј тим -.- А и цените се повеќе и повеќе ги накачуваат. Ако продолжи вака, за неколку години мислам дека веќе никој нема да го посетува :cry:

се отвори ли ?? бил некој цени ово но пак исто со карти ? :D

150 карта, 150 лизгалки мислам. :icon_lol: Али не отидов, коа бев во пред месец дена во странство ке погинев на лизгалиштето за малу, иако во крв ми е и лизгањето и ролерките.

Боби[Мкд];3999019 напиша:
150 карта, 150 лизгалки мислам. :icon_lol: Али не отидов, коа бев во пред месец дена во странство ке погинев на лизгалиштето за малу, иако во крв ми е и лизгањето и ролерките.

aбе ненормални... дај нека пуштаат гратиси , за 150фче би идел али 300 мн е пола просечна дневница ( и повеќе ) за едно лизгање.. :D

aбе ненормални... дај нека пуштаат гратиси , за 150фче би идел али 300 мн е пола просечна дневница ( и повеќе ) за едно лизгање.. :D

Имат гратиси, треба да побараш само, ама изгледа се временски ограничени гратисите, траат по една недела, така да потешко да начекаш од новите. :(

Јас не знам што се глупираат да трошат пари и да принтаат толку гратиси кои се временски ограничени, наместо да ги пуштаат сите по единствена (демек гратис) цена.

Лизгалиште кај "Бисер"

Цената за лизгање од 10 до 18 часот е 120 денари, додека билетите за периодот од 18 до 24 часот чинат 150 денари, а во цената е вклучено и изнајмувањето лизгалки

Од вчера на спортското игралиштето до трговскиот центар "Бисер" во Аеродром има лизгалиште. Широко е 20 метри и зафаќа површина од 600 квадратни метри.
Лизгалиштето е подарок од Општина Аеродром за најмладите и ќе работи секој ден од 10 до 24 часот. Цената за лизгање од 10 до 18 часот е 120 денари, додека билетите за периодот од 18 до 24 часот чинат 150 денари.
Во цената е вклучено и изнајмувањето лизгалки.
Лизгалиштето свечено го отвори градоначалникот на Општина Аеродром Ивица Коневски, а децата се забавуваа со песните на Викторија Лоба и на Димитар Андоновски.
"Целта ни е да им го разубавиме распустот на децата во Општината. Додека дозволуваат временските услови, лизгалиштето ќе биде отворено. Се надеваме дека ќе има многу дружење и смеа", велат од Општина Аеродром. (М.Ѓ.)

ау бил некој ? 600 квадрати не е малце ваљда :D

Го отворија ли лизгалиштето под Кале, ова во Борис Трајковски двапати ме лажат еве го покриваме ќе се отвори за околу десет дена..

Една жална вест до сите вас, скопското лизгалиште (кале) замина во историјата. Го урнаа и на истото место се гради стадион за мал фудбал.

RIP.

Да не знае некој дали функционира хокеј арената во Борис Трајкоски и дали има рекреативно лизгање? :)

а дали има сега некаде да се лизга човек на вистински лед? не на пластика:(
не си ги јебавам сличугите на тоа пластиката, после секое лизгање треба да се оштрат пак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom