Кој му носи поклон за нова година на Дедо Мраз?

• Креатор на темата Креатор на темата hard
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Јас мислам дека баба мразица му носи :wink: очекувам интересни постови:baeh::vozbud::vozbud::vozbud::pos2:

Дедо Мраз не постои веќе, шо да прајме, заборавил да му однесе подарок на Чак Норис.

:locked:

Добра темава. :) Со оглед на тоа дека јас сум Дедо Мраз, и многу добро знам кој ми носи поклони секоја година, со разочарување морам да ви одговорам дека... Дедо Мраз не добива поклони за нова година. Откако ќе си ја заврши работата на полноќ, седи дома со капчето на глава во пижами, со папучи со црвени пуфки на нозете и пие чај со рум кој испарува. Замислен гледа низ прозорот каде стандардно врне снег, ама не натрупува и несвесно го брка лажичето од чајот со десниот образ.

Е така, затоа ценете ги поклоните... :)

Па нормално џуџината што работат во неговата работилница :back:.

ЈАс не сум сигурно ! :pos2::pos2::pos2:
Ни јас не сум...

Според онаа Господ рекол прво за мене после за останатите да сум дедо мраз, прво за мене ќе си оставам па потоа ќе делам за остатокот од светот.

Ваљда Чак Норис, успат му дава списокот со желби и му дава задача на Дедо Мраз, да ги разнесе поклоните..Уствари зад целата работа цело време стои чак..

постариот дедо мраз од него. :toe: па нема еден дедо мраз

Нудл фор д вин! :pos2:

Сестрата на тетка му, од на мајка му страна. Епа не она, туку таткото на дедото, на таткото на мајка му, епа сестра и. Ваљда она му носи... :toe:

XDDD

Чак Норис му носи поклон на Дедо Мраз за Нова Година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom