Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Марсовке не кризирај мори.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини,ама МОЛАМ????????-дефинирај македонец ?
-македонската култура?
-објасни што ге загубиме освен што ќе ни биде рането нашето его?
-објасни тоа што значи за обичниот човек ?
Што молам убаво прашав дефинирај друже дефинирајте што браните индетитетот прашав прости прашање толку е тешко? Излези надвор и врати се и кажи што си видел живееш овде нели?Извини,ама МОЛАМ????????
Што молам убаво прашав дефинирај друже дефинирајте што браните индетитетот прашав прости прашање толку е тешко? Излези надвор и врати се и кажи што си видел живееш овде нели?
Кажете што е толку лошото ? Како се губи индетитетот ? Како парче хартија на кое ќе пишува северна македонија или шо ит ја па знам ќе предизвика катастрофа од епски размери за македонците ?
Сега принтскрин и трк во штаб да презентираш кои му*а ги имаш.Дојде ни го плесна во лице,онака машки и замина.Мило ми е што се најдовте со Марсовка.Поубаво и од шпанска серија ми дојде,сеа уште да испадне оти и Хозе мануел ви е заеднички роднина и ќе можам мирно да спијам.
Не изигравам храброст и не сум член на партија...политиката не ја сакам...само сакам достоинствен живот и култура...марсовка имаше поента!
-дефинирај македонец ?
-македонската култура?
-дали знаеш зошто воопшто забрзаа со визна либерализација?
-дали си свесен дека етничкиот состав менува на оваа држава ?
-дали си свесен дека иако можеме да играме на време ќе не чини многу повеќе ко држава?
-и колку често консумираш македонски јадења и дали носиш традиционална македонска носија ?
-дали редовно се молиш на бога ?
- и што бара политчка тема у свет и случувања ???
Те молам остави ги нека лаат овие таканаречени големи Македонци, тие не мислат воопшто, и позади нивниот голем патриотизам и македонштина се крие ГОЛЕМ кукавичлук...сите се напродажба само прашање е кој е најевтин, не можеш да очекуваш да ти одговорат на прашањата затоа што и никогаш не си ги поставиле...марсовке мило ми е што гледам дека сеуште има разумни и културни луѓе како тебе, секоја чест...поздрав до тебе!!!!!!!
Во случајот со нашата земја многу членови од оваа резолуција се повредени.The principle of sovereign equality of States
All States enjoy sovereign equality. They have equal rights and duties and are equal members of the international community, notwithstanding differences of an economic, social, political or other nature.
In particular, sovereign equality includes the following elements:
(a) States are judicially equal;
(b) Each State enjoys the rights inherent in full sovereignty;
(c) Each State has the duty to respect the personality of other States;
(d) The territorial integrity and political independence of the State are inviolable;
(e) Each State has the right freely to choose and develop its political, social, economic and cultural systems;
(f) Each State has the duty to comply fully and in good faith with its international obligations and to live in peace with other States.