Колку ги обожавате децата?

Јас обожавам дечиња и многу сакам да си играм со нив. повеќе сакам малечки бебиња отколку поголеми и многу ги гњавам

Ептен сакам мали дечиња такви бебуши....На едни семејни пријатели дечињата имаат 3 годинки близнаци се и тоооолку се слатки и секогаш насмеани ми иде да си ги земам за мене.

Mnogu gi sakam decata, osobeno bebinjata.Imam dve godisen braced i go gnjavam po cel den.

Малечките се ангелчиња бе, многу си ги сакам незнам зш, ама ме прават да се чувствувам весел и да почнам да размислувам за животот. Многу се слатки такви невини, интересни, поготово кога ќе ти се насмеат или кога ќе почнат да зеваат, ммммммм... Си имам едно внуче уште нема месец, многу е сладок!!!

Јас обожавам дечиња и многу сакам да си играм со нив. повеќе сакам малечки бебиња отколку поголеми и многу ги гњавам
Исто и ја. Обожавам да се играм и да гњавам бебиња.

Obozavam i jas decinja takvi mali slatki...ama ne nekoj sto vodat inaet,koga ke recam ne tamu toa bas tamu se pika i saka da si igra ili faka nesto sto ne treba...leleee... takvite me vadat od koza...ama sepak si gi sakam mnogu i uzivam vo nivnoto "drustvo":)...

Porano ne gi sakav ama ich.. Sfe sto e pod 10 god mi bese odvratno.. Ovie 4 meseci pocnav da gi sakam epten.. Kako da ne gi sakam koga gledam poinakov sjaj vo ocite na licnosta sto ja sakam koga ke vidi dete?

сакам мали деца, сакам да си играм со нив, ме исполнуваат, сакам да ги збеснувам хахаха да ги закачам:vozbud:

Мирни деца обожавам и сакам да играм со нив..дифтари не признавам

abe i jas sakam mali decinja bebenca slatki ama po 5 min i mi zdosaduvaat...a ako se najdam vo grupa od pojke decinja na primer 3 godisni da se auuuu ne mozam da se snajdam i poludvam zimi se!! samo 5 min mi se interesni e posle ne mozam da gi podnesam me zbudaluvaat

abe i jas sakam mali decinja bebenca slatki ama po 5 min i mi zdosaduvaat...a ako se najdam vo grupa od pojke decinja na primer 3 godisni da se auuuu ne mozam da se snajdam i poludvam zimi se!! samo 5 min mi se interesni e posle ne mozam da gi podnesam me zbudaluvaat
Шо ќе стане со твоето бебенце кое сакаш да го имаш?Зарем по 5 мин ќе речеш ајт доста ти беше ме збудалуваш и неможам да те поднесам?М?
Или сега ќе речеш свое е друго?

e togas ke si imam pomos svekrva , maz... :)ne znam so i kako ke bide togas samo znam deka sega pojke od 5 min ne mozam da izdrzam so dete!! nemam zivci

За мајка и за дете би убил чоек без да трепнам ете колку ги сакам децата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom