Колку ги обожавате децата?

Мене ми се само слатки. Не би седнала да играм и да забављам некое бебенце. Има време да се навикнувам на „сакање” бебуши.:)

Сакам да ги штипам и да плачат. И родителите да дојдат и да ги смируваат.
Што сте ги раѓале, живејте со последиците.
Што ќе ти е дете, да те пцуе и ти збори колку те мрази кога ќе влезе во пубертет? Неблагодарници. Златен ќотек.

да сакам деца посебно ако се буцкасти :vozbud:

Сакам деца само до дека се мали 1-3 години, потоа некаде до 6-7 стануватт се побесни, а до 20 нема шанси да ги смириш.

Мнооооогу посебно бебуши до 3-4 месеци

Deca.... Tie mali sustestva koi ljubopitno te gledaat so ocinjata...Dusicki...Prosto gi obozavam. Najmnogu gi sakam onie od 2 do 6 godini...

Сакам деца,особено додека со помалечки до кај 3-4 годинки.Тогаш се поинтересни,кога се учат да одат,да зборват срциња мали бе.

Порано имав предиспозиции за екстра дадилка. Али со тек на време хормоните ми ги истенчија живците и не сум стрплива ко на времето. Но си остана љубовта. Особено ми се драги милите, мали човечиња од 2-4 годинки. Толку ситни, слатки и тромави. Гугушкииии:))

Epten sum dechar i obozavam da si igram so deca. Epten mi se interesni, kako razmisluvaat, kako zboruvaat i kolku se bezgrizni nevini i slatki.

Обожавам бебуши малецки, докај годинка-две. :) Тогаш се најслатки и најневини, сакам да ги играм (дур не ми здосади и дур не се расплачат:pos:). :wub:
Ама кога малце ќе потпораснат и ќе почне да им „работи бојлерот“, да растураат све пред себе, да плачат за се нешто, да бараат се и сешто, да изиграваат мини-терминатори, тогаш ретко имам трпение со нив. :)

Ептен сакам а посебно кога се на возраст 2-3 години срцки се тогаш,а имам и посебна вештина јас,многу знам да ги забављам:kesa:

дааа многу ми се слатки, некогаш не обожавам да си играм со нив ама многу ги сакам, преѓеска се изборивме едно убаво со братучед ме кој има 3 годинки златце :pipi:

ej da mnogu sakam deca, da gi gnjavuljim, da igram so niv, da gi izedam abe preslatki mi se!
ne razbiram kako nekoj moze da ne saka tolku, slatko, nevino i milo sustestvo?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom