Сакам да ги штипам и да плачат. И родителите да дојдат и да ги смируваат.
Што сте ги раѓале, живејте со последиците.
Што ќе ти е дете, да те пцуе и ти збори колку те мрази кога ќе влезе во пубертет? Неблагодарници. Златен ќотек.
Порано имав предиспозиции за екстра дадилка. Али со тек на време хормоните ми ги истенчија живците и не сум стрплива ко на времето. Но си остана љубовта. Особено ми се драги милите, мали човечиња од 2-4 годинки. Толку ситни, слатки и тромави. Гугушкииии)
Обожавам бебуши малецки, докај годинка-две. Тогаш се најслатки и најневини, сакам да ги играм (дур не ми здосади и дур не се расплачат). :wub:
Ама кога малце ќе потпораснат и ќе почне да им „работи бојлерот“, да растураат све пред себе, да плачат за се нешто, да бараат се и сешто, да изиграваат мини-терминатори, тогаш ретко имам трпение со нив.
дааа многу ми се слатки, некогаш не обожавам да си играм со нив ама многу ги сакам, преѓеска се изборивме едно убаво со братучед ме кој има 3 годинки златце
ej da mnogu sakam deca, da gi gnjavuljim, da igram so niv, da gi izedam abe preslatki mi se!
ne razbiram kako nekoj moze da ne saka tolku, slatko, nevino i milo sustestvo?!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.