Колку ги обожавате децата?

ne mozam da trpam mali deca..na zivci mi mavaat uste ako pocnat da placat...ziva histerija sum togas..moze dodeka nemam moe..togas garant ke se smenat rabotite..ke proraboti majcinstvoto vo mene..!!

mrazam bebinja zato koa patuvam na avtobus vreskaaat shot the little ones :)
sala na leva strana gi sakam neznam zosto mali se ligavat te terat da gi jajs :)

Нема нешто подрагоцено за мене на светов за кое би се жртвувал безрезервно отколку што се моите деца!

Мали деца? Хмм.. некогаш ме нервираат ужасно, а некогаш ми се многу мили. Чудно... :raz:

walker_girl напиша:
Мали деца? Хмм.. некогаш ме нервираат ужасно, а некогаш ми се многу мили. Чудно... :raz:
А бе реално гледано и за нас возрасните важи ова :). Дечар сум по природа, супер си се сложувам со ќерка ми (2 години и 4 месеци има)

Малечки деца (+бебиња) ме обожаваат а поим немам зашто. Мене ми се најслатки децана додека не зборат... после кога ќе отворат уста... па со тие невер ендинг прашања... ужас :)

Наташа напиша:
Има луге кои се створени за деца,некои пак по пет минути му здосадува играта со детето,а пак трети воопшто не поднесуват деца!

Дали сте детишкари или не?

Има луѓе,кои не заслужуваат да имаат деца,но ете благословени се,за разлика од некои кои страдаат затоа што ги немаат.

Јас лично,ги сакам децата,без оглед на возраста и полот,без оглед на тоа колку се туѓи,бесни,гласни и „невоспитани“.
Не постојат невоспитани деца.Постојат темпераментни, живи, игриви, весели, насмеани, забавни, слатки, тажни, расплакани, исплашени, повлечени, мирни, немирни, ќутливи, зборливи....деца...За родителите на „невоспитаните“ дечиња, во некоја друга прилика!

Не ми иде баш најдобро со мали деца...шознам сакам само да ги глеам онака од шо се мали и мутафки али не знам шо друго да им праам а да не изгледам како ~цуци буци~ теткица...:)

bibika напиша:
Има луѓе,кои не заслужуваат да имаат деца,но ете благословени се,за разлика од некои кои страдаат затоа што ги немаат.

Јас лично,ги сакам децата,без оглед на возраста и полот,без оглед на тоа колку се туѓи,бесни,гласни и „невоспитани“.
Не постојат невоспитани деца.Постојат темпераментни, живи, игриви, весели, насмеани, забавни, слатки, тажни, расплакани, исплашени, повлечени, мирни, немирни, ќутливи, зборливи....деца...За родителите на „невоспитаните“ дечиња, во некоја друга прилика!
Нема ништо поубаво од еден детски наивен осмех!И нема ништо потажно од едно детско око со солза!Децата се најискрените на овој свет,и нивните чувства се најискрено искажани и нема никаква глума во нив за разлика од нас возрасните.
Детишкар сум и децата ме сакат дека со нив сум ептен:kez::kez::kez::kez:

Ептен ги сакам. Срцки се. Иако понекогаш претеруваат но сепак дечиња се, мали се. Се им се простува. Едвај чекам еден ден и јас да си имам:kajg:

многу , па јас сум си нарцисче :icon_lol:

Обожавам деца посебно некои мали слатки, само да не ми плачат.

RealGirL напиша:
ne mozam da trpam mali deca..na zivci mi mavaat uste ako pocnat da placat...ziva histerija sum togas..moze dodeka nemam moe..togas garant ke se smenat rabotite..ke proraboti majcinstvoto vo mene..!!

Go delime istoto mislenje:smir:

Ме бидува со мали деца иако мисла дека јас нив повеќе ги привлекувам отколку они мене...(со исклучоци)

Многу, вчера едно бебушче ме збесна. Ме испоти, ме истрча, па ме тераше под маса да лазам, на теписон да спијам, уште што не побара на маса со неа да се качам. Срциња се, како да не ги сакаш :pipi::angel1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom