Колку ги обожавате децата?

mnogu gi sakam decata, dodeka se mali se mnogu interesni. imam cetri vnucinja od bratucedive i postojano koga ke dojdat gi zakacam, si igram so niv kako malo dete i jas da sum :)

се би направила за нив!само да ги слушам кога се смеат, се дерат и ме млатат, ама се најискрени суштества на светот!

Ги сакам децата, а најмногу сакам да ги гњавам кога се мали до 2-3 години, после стануваат бељаџии и малце по неподносливи.
Сите ми се убави, ама најубави ми се оние со плави или зелени очиња :)

Много ги сакам децата, кога ќе дојдат кај мене мали деца на гости, ја сум им главна занимација...колку и да имам за учење или нешто работа за нив секогаш имам време...:salut:

многу сакам дечиња посебно ако се мали 1/3 год и се буцкасти обожавам буцкасти дечиња :vozbud::vozbud::vozbud:

Малечки човечиња со малечки прстиња, рачиња и ноџиња. Не може да не те разнежни кога ќе го допреш, а посебно кога ќе те погледне и ќе ти се насмее.:gushka:
А тек мирисот на кожата на бебе...

Koga se bebinja begam od niv koga placat waa, ama koga ke napolnat 2-3 god. koga ke pocnat da govorat, e togas stvarno gi sakam :smir:

Obozavam deca, moxebi ne sum nekoja decarka am so znam site mi se mili koga gi gledam.

srcki..gi obozavam..pogotovo bebinja...so pogolemite nemam bas trpenie,ali ipak ubavo mi e koga sum vo blizina na decinja:pipi:cisti bezgresni dusicki

Неколкупати сум кажал дека обожавам деца. Сум знаел и по цел ден да се заборавам со нив-знам секогаш кога ќе ни дојдат гости малите деца мајками веднаш ги праќа со мене да играат нешто. Иако брат ми е помал од мене нему после10-15 минути му здосадуваат и почнува да се замара.

Децата се полни со радост и љубов и можат само да те расположат-но секој си гледа на тоа индивидуално.

многу сакам бебчиња :bebe: имам двемесечна внукичка и ја правам лом.Жив гњаватор сум :kesa:...ептен си ги сакам малите мхмх:bebe:

Лелелелеле колку само ги сакам,па кога ќе ми го дадат малото кумче еееее ми дои да го изедам колку се само слатки,кога ќе ми го дадат во раце па кога ќе ми се намсее ми оди да го згмечам:) да му грицкам ракичињата колку се само слатки додека се мали.....

Така да јас ќе си напраам 3 дена за потоа 5 години да се заминавам со нив да ги гмечам да ги грицкам:):)

јас ги сакам децата и децата ме обожаваат мене!тоа некоја чудна хемија која се случува меѓу нас!вчера баш со едно дете воспоставив убав контакт во банка што дури мајка му кога го зеде да си оди тоа почна да плаче по мене!а тоа си беше во количка а јас на шалтер!тоа ми се случува секогаш!децата едноставно ме следат и разбираат!

Сакам деца, и секогаш им е забавно со мене, и ги учам на убави работи... и коа ќе им кажам дека нешто не чини, они го сфакаат тоа и ме слушаат. :)
Гарант е баш така! Кога ќе имам деца ќе ги праќам кај тебе на забава:icon_lol:
Сакам да ги штипам и да плачат. И родителите да дојдат и да ги смируваат.
:pos:

Туку... Сите деца ми се интересни на посебен начин во зависност од возраста. Ги обожувам, сакам да си играм со нив, да си правам муабет, а посебно уживам да ги посматрам додека прават нешто занесени. Знаат да прават фаци кои многу ме расположуваат. Има деца кои плачат ако ги гњавиш многу, па не забегувам со претерано гушкање, штипкање, бацување.
Најинтересни ми се кога се бебиња или на возраст до 3-4 години.
Се топам кога ќе ми ги крене некое детенце рачињата да го кренам, кога ќе ме гушне и погледне со очињата.
:heart1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom