Дали заборавате поважни датуми?

Дали ги паметите поважните датуми?

• Вкупно гласачи
    84

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Локација
Скопје
Свадба,роденден,годишнина,именден сево ова треба да се памти:raz:.Јас на пример сум личност која не заборава такви моменти.Ама во пм многу ги има па и на мене ми се случи да заборавам.Ја заборавив годишнината на брат ми и снаа ми,па за возврат они не ми честитаа роденден:pos2:.Сериозно.Таквите дати се можност пријатно да ги изненадиме личностите што ни значат.Дали вие ги паметите важните датуми,како ги изненадувате партнерите или вашите најблиски?

:) Ма не ги пишуваат мајка ми и татко ми на фејсбук родендените:smir:

Зависи од тоа колку се они "напредни" :icon_lol:
И, до толку ако не ги познаваш нивните датуми, што да ти кажам незнам, БИЛОБИЛ?

Зависи од тоа колку се они "напредни" :icon_lol:
И, до толку ако не ги познаваш нивните датуми, што да ти кажам незнам, БИЛОБИЛ?
Сега јас склеротична испаднав а?:helou:

Се фино запишеш во мобилен, синк со календар на outlook и завршена работа за цел живот. Зарем некој уште се мачи да памети? :) ... инаку да, имав проблеми, памтев само 4-5 од најмалку 10 битни.

само родендените на маж ми и децата ги памтам. за се друго имам римајндер. :))))
и мојот нормално :pipi: и меѓу редови ги потсеќам и другите, да не случајно го заборават :)))))) годишници и останати работи знам да промашам...не ми се ни важни. важен ми е моментот. :)

Да бидиме сериозни ... да немав на телефонот функциа за да си го гледам сопствениот број .... И него немаше да си го знам .
Памтам колку златна рипка ( имам мит дека памтат само 3 секунди ) .. особено датуми ,телефонски броеви , и бројки во целост .
А освен то пошто спиам дење а живеам ноќе , можи да се деси да испуштам цели денови ... А и никогаш незнам која да та сме .

Што помалку памтиш то помалку трошкови за твојот џеб :pos2:

Ма јас ги памтам сите од родендени до годишници па дури и матични броеви не само на моите најблиски туку и на колегите од факултет бидејќи јас им ги пополнував и им пријавував што требаше на факултет во главава имам куп непотребни работи :toe: ко комјутер сум нема промашување за тоа

Не памтам иако на анкетата утнав и пишав дека памтам:tapp:На девојка ми ми требаше едно 10 пати да и го запамтам роденденот и секогаш го грешев за ден или два:pos2:
И колку пати си реков дека ќе ги запишам некаде да не ги заборавам ама и тоа заборавам:tapp::vozbud:

Сакам да памтам и памтам рандом бројки т.е во глобала сакам бројки (ама страшно мразам математика) и со тоа памтам и датуми, порано додека мобилните не беа толку... како да се изразам (многу) мислам кога сите имаа по еден број ги памтев и мобилните броеви на сите другари е сега незнам кој мозок ќе запамти менувања на 5-6 броја годишно кај некои.

грешка во гласање направив... играв покер во исто време и така ...:kesa: :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom