Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
gale_vlae напиша:
Ne vredi covekot za da se zboruva za nego. 50 e bolje!!!

lol Eminem e nikakov "raper" ednas ozbilen posle go gleas michael jackson!50 e wanksta wanna be JA RULE!

Najdobar raper od site.Samo negovite tekstovi kazuvaat nesto za razlika od poveketo tekstovi na drugite raperi.Sekogas ke bide prv vo rapot.

Kocka напиша:
lol Eminem e nikakov "raper" ednas ozbilen posle go gleas michael jackson!50 e wanksta wanna be JA RULE!

Барем е пооригинален од wannabe 2pac (Ja Rule) и Џа Рул ќе сонува само да го стигне тоа што го постигна Еминем.

eminem е цар на РАПОТ:toe:

REDFORLIFE напиша:
enimen dobar decko, ama White man can not Rap...

Баш спротивно, задржувањето на Еминем на рап сцената и покрај сите предрасуди покажа дека и белците можат да рапуваат. :wink:

Crazy in Love напиша:
барем е пооригинален од wannabe 2pac( ja Rule) и џа рул ќе сонува само да го стигне тоа што го постигна еминем

Ja Rule e 10x podobar od Em!i da u pravo si Eminem e orginalen so tie pesnite so pravi budala od nego!

супер е..направи бум со првиот албум и сега другиве песнички онака ми се свигаат...добар е!

Вака сеа: како проф.др. по Еминемологија, да изјаснам некои ствари... Најпрво Еминем е на сцена од 1995 год(значи веќе 12г) со албумот Infinite, кој што(според мене, заедно со Slim Shady EP) е тотална пропаст... Ем се прослави со Slim Shady LP со хитчињата My Name Is и
Guilty Conscience feat. Dr. Dre, ајде нека биде и Role Model, како и да е албумот е ѕвер! со Marshall Mathers LP продолжува на иста тематика:ќе те убијам кучко, мразам жени, седи не ме знаеш... успешен албум! Потоа следува The Eminem Show кај шо малце забегава и у политика на сад, ама пак се трпи... Encore не го поштуем многу и затоа не коментирам. Се-на-се почна од незнајко, се прослави со некојси за него карактеристичен стил, а од кога почна да пее за ќерка му,фамилија некако не ме занима(не се однесува на Kim песната од Marshall Mathers LP-таа е закон) ... а последнава Smack That е тотална катастрофа! не личи на него! се искомерцијализира ради кешот... Сватија "репериве" дека во комецијалата лежи кешот и се преобратија од gangsta во lame raperz! катастрофа!

dajdo напиша:
:ija: :ija: :ija: tolku ti zvere se razbirash u rap !!!
inache eminem e megu top 5 najdobri raperi na site vreminja za mene
Eminem top 5??? E izvini dajdo ama ti si nemas izgleda niso vrska. Niso. Da reces De La soul, Das EFX ili Krs da razberam ama pak ti Eminem top 5 na site vreminja... Nogu kori treba da grickas..Nogu... i jas bev u tvoj period koa imav 12...Poleka poleka se ke ti stane jasno...
ke vidis...
peace

еминем за него се лек ICP на кур го ставааат...
еминем е имбицил...
несакам пак да му го спомнам името ми се гади од такви педерчиња и некој ако рече дека еминем е добар сигурно нема поим од рап,само слушнал за рап...

Vie dvajcata nad mene, ebaet plitkoto razmiluvanje. Underground slusam i jas, ali pocit treba za eminem, kine na fristajl i ima stil. Da, ima STIL.
KRS strogo underground, pochit. I ne se sporeduvaat. "eminem e imbicil" Tebe kje te vidime da opstanesh so D12 kaj shto opstanal kako belec, pa togash ke praime muabet. A hoody, dzabe ti se 100 underground grupi, koga ednostavno ne te biva za ocenuvanje.

Inache, SMACK THAT.. e samo edna od mnogubrojnite traki. PA GOLEM KUR ako e losha.. a ima artisti shto nemaat loshi pesni? Aj.. gluposti

CT напиша:
Vie dvajcata nad mene, ebaet plitkoto razmiluvanje. Underground slusam i jas, ali pocit treba za eminem, kine na fristajl i ima stil. Da, ima STIL.
KRS strogo underground, pochit. I ne se sporeduvaat. "eminem e imbicil" Tebe kje te vidime da opstanesh so D12 kaj shto opstanal kako belec, pa togash ke praime muabet. A hoody, dzabe ti se 100 underground grupi, koga ednostavno ne te biva za ocenuvanje.

Inache, SMACK THAT.. e samo edna od mnogubrojnite traki. PA GOLEM KUR ako e losha.. a ima artisti shto nemaat loshi pesni? Aj.. gluposti
братче ако знаеш точно каде е 8 mail ке знаеш дека и белиот рап е таму доста развиен...а филмот нема везе тапа е...ако слушаш midwest rap ке знаеш кој д поштуваш од Детроит а не еминем да ми го правиш добар рапер...

So smack that? Si slusal ICP (insane clown posse)? Abe kinat u sporedba so deckoto, a da so se D12 be? Covekojadci ili? Inace no respect od mene, za vas neam griza...Nekoi raboti nikoas nema da gi razberete...Vase si e... i ako ne me biva za ocenuvanje toa si e moe od tebe primer ne fala..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom