Непријатели на вашата убавина

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e najgolem neprijatel na vasata ubavina (koza, kosa i dr.) ?

• Вкупно гласачи
    46

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Sto mislite?
Sto e ona, sto moze najmnogu da i nasteti na vasata koza, kosa, t.e na vasata ubavina?
Dali se toa cigarite, nepravilnata ishrana, necistiot vozduh, pogresnata kozmetika ili?

Jas mislam deka nervozata moze mnogu da nasteti. Isto taka i nepravilnata ishrana. I cigarite...
ednostavno, ne mozam da se odlucam koe od ovie e navistina najgolemiot "neprijatel" ?

Од наведеното во анкетата незнам за што да гласам т.е. за ништо, бидејќи не гледам што и штети на мојата убавина :) :)

Јас сум таков каков што си сум. :)

Све што имаш наведено и штети на убавината, но мислам најмногу неправилната исхрана

Можам да кажам дека неспиењето и штети на мојата убавина, зашо подочњаци ми се појавуваат, како наркоман сум. :)

Башка досега повеќе луѓе ме запрашале да не зеам нешто: „абе дечки на што си ти” и ја им одговарам „на несоница” :)

Стварно бре Воткамикс и јас се чудеф да не си се префрлил на појаки наркотици, и ти навистина си се префрлил, на несоница :pos: :pos:
Јас гласав против цигарите, бидејки не ги поднесувам...
Инаку мојата убавина ја намалува нередовната исхрана :(

нервозата секако. Најголем непријател е нервозата, за мене барем дека не користам погрешна козметика, не пушам цигари, колку толку правилно се хранам и пијам доволно вода. Нервозата дефинитивно! :)

Se e shtetno od spomnatato. Najverojatno stresot e broj 1, a tuka nekade e pogreshnata ishrana koja go true organizmot i go zakrchuva namesto da go hrani. Sekogas treba edna zehna ili chovek da se seti deka "ubavinata" i smrtta pocnuvaat vo debelot crevo.

Najlosho za ubavinata e koga svesno kontinuiurano se vnesuvaatt otrovi vo organizmot -- kako rafiniran shekjer na primer ili nikotin. Nedovolno pienje prochistena/ purufucurana voda isto taka igra uloga, posebno za elasticnosta na kozhata i za digestivnit trakt.

nervozata !!
ne za dzabe vikaat neli NE SE NERVIRAJ GUBISH OD LEPOTA

Нервозата катастрофално ми делува! Лицето ми се нафрла, потоа едвај го враќам во нормала.

FortunE напиша:
Нервозата катастрофално ми делува! Лицето ми се нафрла, потоа едвај го враќам во нормала.
Epa ne za dzabe vikaat "Ne se nerviraj, gubis od lepota!":)

LoL... ubedlivo vodi nervozata... pa taka e :)

Да ме прашавте пред 15 месеци ке кажев цигарите, но бидејке веќе не пушам, гласав за нервоза, иако и неправилната исхрана многу и штети на убавината.

Јас неможам и ден денес да откријам до што е...ке ја следам темава па може ке наидам на некаков заклучок...:kafe:

glasav za nepravilna ishrana
no cigarite se moj porok za zal

Nepravilnata ishrana definitivno...i toa odma mi reagira kozata! Zatoa ne jadam brza hrana i takvi miti slicni raboti:) Zasto znam stom kasnam majonez ili sl, utroto odma ima "reakcija" - mozolce:):) Zatoa ne jadam nisto od toa i smireno mi e liceto kako na bebe :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom