Кајгана Бенд

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување

DALI SAKATE DA PSOTOI KAJGANA BEND

• DA

Гласови: 32 72,7%
  • NE

Гласови: 12 27,3%

• Вкупно гласачи
    44
Zbratko напиша:
Ne be pa ti ne te izigruvam stom se prijavi za turbo folk ...\nema beganje ( tamana koa ke dojdes za 59 dena and counting ke prajme edna kajgana bend with special star .... The DAJDO) :kajg:
lejjjj a kazi mi na playback ke peam ili u zivo !!!
ako bide zivo ke bide mamata mamina !!!
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

dajdo напиша:
lejjjj a kazi mi na playback ke peam ili u zivo !!!
ako bide zivo ke bide mamata mamina !!!
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ke bide so muzika u pozadina i tekst ... ali microfonto ke ti go pustime na max ... jebi ga nema tuka nisto plejback

:ojea: :ojea: :ojea: :ojea: nema beganj gotovo posle nekolku pijacki ... se ke ti bide ramno :)

Zbratko напиша:
Ke bide so muzika u pozadina i tekst ... ali microfonto ke ti go pustime na max ... jebi ga nema tuka nisto plejback

:ojea: :ojea: :ojea: :ojea: nema beganj gotovo posle nekolku pijacki ... se ke ti bide ramno :)
aaaa pa taka li e be!!
eheeee posle 5 6 pijachki pa ja koncert ke vi odzam be !!
ja mislef mora trezen da bidam :kez: :)))))))

ЗШ ДА НЕ БЕ!!! АБЕ пак вие на сеир е дајте малце фантазија бреееееееееееј...!!! кажи им вардарче! :)

Zbratko напиша:
CETVRTOK 8:30, kanal 5 live from STOBI ... KAJGANA BEND
Sto mislite koi se clenovite na kajgana bend? :) Kolku se, kolku bi sakale da bidat?
I Normalnod ali sakate da posti kajgana bend?

готово бре.....со мене нема да сгрешите......
сонгврајтер,продуцент,енжинер,свирач...све у едно.......:star:

Eheeee imame bubnjar, iamame gitarista, imame songvrajter, producent ... pa nie mozeme ne BEND nego producentska kujka da otovorime :)))

МаРиНа`Ох напиша:
ЗШ ДА НЕ БЕ!!! АБЕ пак вие на сеир е дајте малце фантазија бреееееееееееј...!!! кажи им вардарче! :)

Шо и да било не сум крив јас!

_ZlObNiCa напиша:
a pevaljka sto ni fali a?ajde konkurs za pevaci sega treba:)

Ti kako dokazana PEVALJKA i to kafnaska veke se kvalifikuvase za finaleto na ziborot naj naj pevaljka :)

Samo spremi i tacka za vreme na izborot :)

Кајгана бендот беше на караоке во Табана во Охрид! Чекаме известување за овациите на публиката.

FortunE напиша:
Кајгана бендот беше на караоке во Табана во Охрид! Чекаме известување за овациите на публиката.

Кој, кога, како, зошто???:nesvest:

Кајгана Бендот:) Вечерва:) Во гужва:) Зошто имаше караоке:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom