Македонија А Супер-лига

• Креатор на темата Креатор на темата Tise_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Колку е просечен толку баже !! не е битно дали си најак или најслаб битно е да си редовен.... Шо треба сега ако Портсумт се слаби моменатло да ги избркаат од Премиер Лигата или пак Барнли.... Просечни просечни , Слаби слаби , Јаки јаки .... Ти ако си редовен се ќе си дојде на свое место....

јас реков само ќе се намали квалитетот на лигата... нема проблем нека има плеј-аут мене исто ми се фаќа... него глупо е на сметка на подобри играчи да влезат послаби... ова нема везе со редовност, треба да одвоиш пола-саат неделно, толку треба.

Da da mozda sa poslabi ama treba i tie da dobijat sansa inaku zosto bi se ogranicila ligata na 10-11 igraci koga moze da se zgolemi brojot na igraci. Ne deka se plasam da ne ispadnam od ligava seedno mi e bitno nikogo ne sum zafrknal za nekoj mec sekogas sum redoven.

Da da mozda sa poslabi ama treba i tie da dobijat sansa inaku zosto bi se ogranicila ligata na 10-11 igraci koga moze da se zgolemi brojot na igraci. Ne deka se plasam da ne ispadnam od ligava seedno mi e bitno nikogo ne sum zafrknal za nekoj mec sekogas sum redoven.
Дечки уживајте, не се замарајте. Во Play out фазата ке испадне тој што е најслаб, треба да е послаб и од конкурентите за влез. На прво место треба да се задржи редовноста на лига, а и квалитетот секако.

Баже 3-1 Ман-че-стер
првата беше 3-2 за Ман-че-стер, значи со вкупен резултат 5-4 за мене :wink:

кој ќе ми биде противник во полуфинале?

35ji64w.jpg

Ова коло ако освојам 9 бода ке бидам шампион. Ама мислам дека ке останам без бодови. :tv:

Ова коло ако освојам 9 бода ке бидам шампион. Ама мислам дека ке останам без бодови. :tv:
Се кладиме оти ќе освојш 4? :)

Иначе мислам дека Баже ќе се вкрсти со Климент/Новица,а јас со Тео/Дов..така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom