Место кое ви оставило најголем впечаток?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Локација
Riga
Веб-сајт
kajgana.com
Значи темава се работи за некоја локација каде било на земјава што ви оставил најголем впечаток и зошто се разбира???????

vo grcia (makedonija) na halkidiki vo sarti seloto bese zakon

Bled i Bohinj - Slovenija ... nesto sto uste nesum videl tolku ubavina

pa vaka ploshtadot SV.MARKO u venecija!!!
najubaviot ploshtad na svetot ogormen i plus okolu cel ploshtad ima gulapchinja i moesh da gi hranish.

Gradot venecija kako grad nesho chudesno e toa ej !!!

New Orleans kako grad po lugeto i po goleminata na zgradite neshto chudesno e da se vidi shto e vsushnost metropola !!!

Paris, najubav grad. Mi ima ostaveno najubav vpecatok.

Bled vo slovenija definitivno, edno malo gratce vo koe se naoga Zamokot Nunphenburg vo blizina na Minhen, Bologha(prekrasen grad za mladi luge i studenti), Atina i ostrovot Krf:)

Зошто е темава во Чек дис аут уствари? Префрлено во ОПШТИ.

mesto zo mi ostavi naj golem vpecatok e Zagreb Hrvatska

Од тоа малку шетање до сега ... Полска ја обожавам!!! Ќе го издвојам Краков од неа и еве една слика од црквата во центарот која поради нејзината приказна како била изградена и нејзината убавина исто така, никогаш нема да ми се тргне од мисли:ne:

krakov.jpg

Дефинитивно некогаш повторно морам да одам таму ...:kajg:

п.с. Штета што неможам да најдам слики од внатрешноста од каде што е сликано ...

Encinitas(blizu San Diego)CA,mnogu ubavo primorsko gratce,raj:icon_lol:

Париз, Monmartre, Sacre Coаeur на позадина од темни облаци а од предната страна облеана со сонце.

Водопадите на Крка на изгрејсонце, преливање на сите можни бои во водената прашина...

Истанбул,мостот каде се преминува од еден на друг континент.Се чувствував феноменално.
Солун.Секогаш се чувствувам убаво таму.Има некоја привлечност за мене.
Барселона.Возбудливо место.Прекрасен нокен живот.Ми се допаѓа архитектурата.

Грција во Атина за време на олимпијадата, лудница беше, поголема гужва во живот немам видено.

Ах.. ги има многу.. би ги издвоила само Берлин, Виена, Стокхолм и Истанбул.. зошто утре ќе напишам.:kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom