Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се доспушти пред 1 сат и пол,во превод ја изгледав целата сезона во еден здив и сум жеден за следнатае затоа друг пат ставај приоритет за симнување на епизоди
а и сеа провери, од сите епизоди по 1мб не е симнато?![]()
Збориш општо? Зошто јас ги гледав првите 3 сезони, немаше смеење. Не сум слушнал за серија која го сменила концептот...се доспушти пред 1 сат и пол,во превод ја изгледав целата сезона во еден здив и сум жеден за следната.
И фала ск*рцу што го нема она одбивно смеење во позадина.
Ме интересират дал забележавте сличности од некои епизоди од серијава со епизоди од HIMYM, како епизодите со диското во 2те серии .Маршал на трип,Денис на Трип... само не забележав кој кого копирал. А имаше уште 3+ други сличности али во моментов не ми текнувет.
Збориш општо? Зошто јас ги гледав првите 3 сезони, немаше смеење. Не сум слушнал за серија која го сменила концептот...
Не да не можам да смислам ама повеќе ги сакам тие со смеење, некако ми се „поживи“. Типичен пример ми е Mr.Sunshine, тоа ти е како Чендлер кој престанал да биде смешенНема смеење и после 3та сезона. Некаде прочитав дека ти не си можел да смислиш комична серија без тоа смеење мене пак тоа ми е одбивно,како некој да ми кажува кога треба да се насмејам.
#firstworldproblemsЈеееј, конечно. Леле коче ме заредат 15тина серии наскоро. :\