It's Always Sunny in Philadelphia!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
се напињам, многу каснат со правење преводи.. :@

хахахахаха
конечно моите омилени браќа у бањарки
коа објаснуваа као се рокале у вц хаххахахаха

хахахахаха
конечно моите омилени браќа у бањарки
коа објаснуваа као се рокале у вц хаххахахаха

A Мек со сестра им. Гадно :(
Иначе не се фер, требаше да кажат чиво е бебето на Ди.

A Мек со сестра им. Гадно :(
Иначе не се фер, требаше да кажат чиво е бебето на Ди.

Леле ако беше Денис, ќе претераја малце, упм ме преплашија. И да испаднеше дека детето е всушност Дени Де Вито (му го заборајв ликот како се викаше), кој подоцна ќе се врати низ времето и затоа е онаков монструм, дека е плод на брат и сестра.

Изгледав две сезони, пријатно сум изненаден од серијава. Ја имам подолго време, ја пуштив еднаш додека работев нешто, ми изгледаше како неколку луѓе да шетаат наоколу со евтина камера и да си прават муабет, па ја баталив. Деновиве ја загледав како што треба и серијава е закон, целата банда е јака! :) Ќе ги изгледам и останатите кога ќе имам време, до тогаш не чепкам во темава заради спојлери. Снаоѓајте се како знаете ама има спојлер алерт барајте го џимеј :)

Еј на имдб и на википедиа пишува дека има 13 епизода од сезона 6, се вика исто како таа од сезона 5, Very sunny Christmas. На торентиве ја нема нигде. Знае некој што е работава?

Еј на имдб и на википедиа пишува дека има 13 епизода од сезона 6, се вика исто како таа од сезона 5, Very sunny Christmas. На торентиве ја нема нигде. Знае некој што е работава?
истата е од 5 сезона
не можеш да ја најдеш прибидејќи scene release групите ја избришаа пошо е истата

Налетав на 2-3 епизоди на фокс лајф,ми се допадна и нормално се решив да ја спуштам.

и се случи ова -
nesre4a.png

-------------------------------

images

Налетав на 2-3 епизоди на фокс лајф,ми се допадна и нормално се решив да ја спуштам.

и се случи ова -
nesre4a.png

-------------------------------

images

Не ти се случувало вака на торенти? Остај ќе се оправи. Ваљда. :)

Не ти се случувало вака на торенти? Остај ќе се оправи. Ваљда. :)
Се случувале вакви работи али кај комшијата кој е на т-хоум.Кај мене не.

и да знаете нема подосадно од- кога си болен а сите филмој на хард дискот шо ти се (и вон хард дискот) да ти се изгледани....а што убави планови си имав со серијава а вака ништо ,ќе треба пак рано ден,па агро бизнис па клише епизода од рандум серија на фокс крајм ,и тако даље се додека не се спушти серијава :(

--- надополнето ---

и прв пат по долго време станав религиозен,се молам да се појавит некој seeder ...

Се случувале вакви работи али кај комшијата кој е на т-хоум.Кај мене не.

и да знаете нема подосадно од- кога си болен а сите филмој на хард дискот шо ти се (и вон хард дискот) да ти се изгледани....а што убави планови си имав со серијава а вака ништо ,ќе треба пак рано ден,па агро бизнис па клише епизода од рандум серија на фокс крајм ,и тако даље се додека не се спушти серијава :(

--- надополнето ---

и прв пат по долго време станав религиозен,се молам да се појавит некој seeder ...

Ништо не е 1 гига. :)
Најди ја аda модераторот, имаше торент, 3те сезони заедно со фул влечеше. Ако и стои. За пола час ќе се симнати.. Всушност, она и ми ја препорача серијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom