Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Верно е добар , но Благоj Иванов-Багата победи непобеждаванијат Емилјаненко и спечели световна титла по бојно самбо. Зашто да не го направи и в UFC.
Ali edno ne mi e jasno zoshto fedor ne potpisha dogovor za ufc nego otide vo strikeforce vo strikeforce ednostavno nema konkurencija so kogo ke se tepa za titula so Allistar Overeem koj dve godini od koga ja zema titulata 2007 nema borba za odbrana no comment i edno da razjasnime fedor nemoze da e najdobar p4p fighter dur ne se soochi so tipcite od ufc ufc e broj eden najgolema organizacija na mma i se nadevam deka koga ke mu isteche dogovorot ke potpishe za ufc.
Znachi ne sporeduvame iskustvo pred 5-6 godini bez somnez beshe p4p najdobar fighter koga osvoi pride ali sega brock e najdobar heavyweight.Znach brock e vo ufc on ja ima titulata a za da ja odbrani od predizvikuvacite koi se 100pati podobri borci od strikeforce za toa ne mu treba iskustvo od 10 godini.Brock e 1.91m i 121kg ,a fedor e 1.83m i 106kg znachi brock se dvizi kako da e 70 kila.Fedor mozda ima tepano mnogu pogolemi momci od nego ali nikad nema soocheno borec koj e dosta pogolem od nego a voedno i pobrz i posilen.Se nadevam deka Fedor saka da dokaze deka e najdobar p4p fighter i deka kje potpishe dogovor so ufc vo bliska idnina.
Багата е млад и надежен и може да стане добар борец, ама сега за сега нема шанси.Верно е добар , но Благоj Иванов-Багата победи непобеждаванијат Емилјаненко и спечели световна титла по бојно самбо. Зашто да не го направи и в UFC.
И што ако победи Брок Леснар да речеме ? И онака тоа не докажува дека е подобар и поквалитетен борец од Федор.fedor mozda e eden od najdobrite no nema teorija da tepa covek od nivoto na brock lesnar,
Така е. Брок Леснар е свиња на стероиди што му даваат привилегии во УФЦ затоа што носи куп пари(децата што гледаа кечери до пред 1-2 сега се напалија на УФЦ затоа што се бори Брок) и е еден од најпрофитабилните борци(гледајќи колку малку време се бори и колку борби има).Kako prvo dobi title shot so skor od edna pobeda i eden poraz,tipicen primer za UFC kade sto sansa za titula dobivaat tie sto im nosat pari a ne tie sto zasluvaat.
Не можеше да го заврши Хит Херинг што не е ни меѓу топ 30.Heath Herring koj Fedor go brutalizirase i go natera da go predade mecot na kraj na prva runda a Brock ne mozese da go zavrsi za 3
Хахах Ренди. Борец од 45 години што припаѓа на друга категорија(-100 кг) додека Брок симиња тежина да успее да има 120 кила.Randy Couture kojsto e eden od najprecenetite borci i product na masinerijata na UFC.
... И ова не докажува ништо.Znachi ne sporeduvame iskustvo pred 5-6 godini bez somnez beshe p4p najdobar fighter koga osvoi pride ali sega brock e najdobar heavyweight.Znach brock e vo ufc on ja ima titulata a za da ja odbrani od predizvikuvacite koi se 100pati podobri borci od strikeforce za toa ne mu treba iskustvo od 10 godini.Brock e 1.91m i 121kg ,a fedor e 1.83m i 106kg znachi brock se dvizi kako da e 70 kila.Fedor mozda ima tepano mnogu pogolemi momci od nego ali nikad nema soocheno borec koj e dosta pogolem od nego a voedno i pobrz i posilen.Se nadevam deka Fedor saka da dokaze deka e najdobar p4p fighter i deka kje potpishe dogovor so ufc vo bliska idnina.