Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Емисијата му е добра. Но човекот премногу се преценува. Од водител пеач стана. :confused: А од пеење врска нема.
А тоа што од бербер стана пејач и водител ?
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 11:49 ---
Иначе можите да видите до каде стигна наша сцена кога во недостатог на емисии еден бербер има емисија во една од најгледаните телевизии во државава... не не еден бербер ,еден сељак.

А тоа што од бербер стана пејач и водител ?
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 11:49 ---
Иначе можите да видите до каде стигна наша сцена кога во недостатог на емисии еден бербер има емисија во една од најгледаните телевизии во државава... не не еден бербер ,еден сељак.

Човеков учел со татко ми и стварно е "превртен" човек. Карактер лош имал. Јас не реков дека како водител е добар, туку емисијата е добра. А за да стане добар водител треба уште фурни леб да јаде, а за пеач е невозможна мисија.

^
Абе едноставно човеков немат харизма за водител . Цела пекара може да изеде али џабе е , харизмата така не се стеквит.

^
Абе едноставно човеков немат харизма за водител . Цела пекара може да изеде али џабе е , харизмата така не се стеквит.

Да, да. Во право си. Јас незнам од кај им е идеата да станува секој трет човек во државава водител или пеач. А и асални водители кај нас нема. Тони Михајловски може да се рече е така подобар, поотворен од сите други.

Eмисијата му е добра ,па и он не е лош како водител со оглед на тоа дека во денешно време може кој сака да се појави на ТВ

Не да е лош водител катастрофа е,најглупа работа што некогаш сум ја видел од него па и воопшто на тв кај нас е кога му влезе еден во студио као демек случајно и сакаше да го тепа,па магарево као јак фраер зема го избутка од студио :ROFLMAO: КАТАСТРОФА!!!

Изгледа Жаре бербер e на Vip Survivor,заедно со Александра Накова манекенката

Прееска се изнасмеав на веста. Што ќе не направи човеков за внимание. На клоци ќе го исфрлат од таму :facepalm:

Браво за Жаре бербер белким некоја ајкула ќе му скине од газот, па од уметнички причини нема да се појавува на тв повеќе.

Овој и онака на фаца е одвратен,па уште кога ќе почне таму српски да цепа,оф леле мајко.

Таа Александра е класичен шоу оф,така да подобро да не се гледа ова Срвајвр.

Овој и онака на фаца е одвратен,па уште кога ќе почне таму српски да цепа,оф леле мајко.

Таа Александра е класичен шоу оф,така да подобро да не се гледа ова Срвајвр.

Од Мекедонија се така да мора да им се даде подршка,не дека ќе останат долго таму али треба да се подржат и да се гласа колку што може..Неможам да го замислам Жаре во кал :pos:

Од Мекедонија се така да мора да им се даде подршка,не дека ќе останат долго таму али треба да се подржат и да се гласа колку што може..Неможам да го замислам Жаре во кал :pos:
Абе ако заслужат ќе се поддржат,ако не претстават на пример како Тони Зен. А ако се однесуваат како што претпоставувам,ќе ги плукам до безкрај.

Абе ако заслужат ќе се поддржат,ако не претстават на пример како Тони Зен. А ако се однесуваат како што претпоставувам,ќе ги плукам до безкрај.

Да ти кажам право мене денеска ме разочараа.Читав у свет демек нешто партал се напраиле Жаре и Накова,колку е вистина незнам тоа али срамота човече се караат а ја претставуваат двајцата Македонија.Бруки живи :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom