D-r-ot
од поликлиника
Секој втор си прави емисија. Боки, Миленко, берберов, Мелита, онаа на Сител, Турунџиева со оној дебилот од Охрид... Кај и да уклучиш, ток- шоу емисија.
Што народ ке бевме...
Што народ ке бевме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Миленко го стави со сите овие во исти кош?Секој втор си прави емисија. Боки, Миленко, берберов, Мелита, онаа на Сител, Турунџиева со оној дебилот од Охрид... Кај и да уклучиш, ток- шоу емисија.
Што народ ке бевме...
Миленко го стави со сите овие во исти кош?
Ти не си бил роден кога Миленко бил во новинарството пријателе.
Малце ја утна тука.
Миленко го стави со сите овие во исти кош?
Ти не си бил роден кога Миленко бил во новинарството пријателе.
Малце ја утна тука.
Шоу бизнисот не функционира така, по светот, таму има цели тимови кои работат од идеа до реализација, нашиве чунки се пензионерско-риболовно друштво од с.Чешиново.Mиленко? Не ме смеј...
Порано што следел Ф1 од лице место, секоја чест.
Но денес... За Ф1 пренос да не зборам, а она неговоно шоу, каде што изиграва партиски чувар, односно врака на секоја изјава од некој од политичкава постава против Грујо. Ми чита пораки од телефон, грчки авиони ја нападнале касарната во Битола, вонземјани и што ти ли уште не...
Гости му се некакви пензионери, кои врска немаат од реалноста а тој па глуми дека се знае. Дај не ме зафркавај.
Спортски новинар, си прави ток- шоу. Па незнам зошто Игорче од Сител не направи некоја емисија за патување на Месечината, или за жените на Александар Македонски.
Што нема да најдеш по телевизииве наши.
и јас мислев дека ќе биде некоја тиња работа али во петокот гледав малку некаде од средина и типов стварно е ненормален... боки го изренда по пропис... абе душава ми се наполни... бокито не знаеше кај да се заврти....
браво за жарево
Мамата на сите, а на Опуштено посебно, па тој сељакот од Куманово ли е репер за добра емисија.
Се сложувам со тебе:tv:Абе берберот се изверзирал полека, има несто во него, мислам дека ке биде добро соњ, бриток е на јазик, малку зборува на скопски сленг ама се на се ми е ок.
Кажи што ти е подобро ако ова ти беше глупости???zivi gluposti.