Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Секој втор си прави емисија. Боки, Миленко, берберов, Мелита, онаа на Сител, Турунџиева со оној дебилот од Охрид... Кај и да уклучиш, ток- шоу емисија.

Што народ ке бевме...

Секој втор си прави емисија. Боки, Миленко, берберов, Мелита, онаа на Сител, Турунџиева со оној дебилот од Охрид... Кај и да уклучиш, ток- шоу емисија.

Што народ ке бевме...
Миленко го стави со сите овие во исти кош?
Ти не си бил роден кога Миленко бил во новинарството пријателе.
Малце ја утна тука.

Малце ја утна тука.

Mиленко? Не ме смеј...

Порано што следел Ф1 од лице место, секоја чест.

Но денес... За Ф1 пренос да не зборам, а она неговоно шоу, каде што изиграва партиски чувар, односно врака на секоја изјава од некој од политичкава постава против Грујо. Ми чита пораки од телефон, грчки авиони ја нападнале касарната во Битола, вонземјани и што ти ли уште не...

Гости му се некакви пензионери, кои врска немаат од реалноста а тој па глуми дека се знае. Дај не ме зафркавај.

Спортски новинар, си прави ток- шоу. Па незнам зошто Игорче од Сител не направи некоја емисија за патување на Месечината, или за жените на Александар Македонски.

Што нема да најдеш по телевизииве наши. :tapp:

Тука станува збор за едно конкретно talk show, кое впрочем како и сите останати нема ама скоро никаква додирна точка со новинарство, по дефиниција сето тоа треба да е забавно, меѓутоа водителите во етер си :drk:.

Малце ја утна тука.
Mиленко? Не ме смеј...

Порано што следел Ф1 од лице место, секоја чест.

Но денес... За Ф1 пренос да не зборам, а она неговоно шоу, каде што изиграва партиски чувар, односно врака на секоја изјава од некој од политичкава постава против Грујо. Ми чита пораки од телефон, грчки авиони ја нападнале касарната во Битола, вонземјани и што ти ли уште не...

Гости му се некакви пензионери, кои врска немаат од реалноста а тој па глуми дека се знае. Дај не ме зафркавај.

Спортски новинар, си прави ток- шоу. Па незнам зошто Игорче од Сител не направи некоја емисија за патување на Месечината, или за жените на Александар Македонски.

Што нема да најдеш по телевизииве наши.
Шоу бизнисот не функционира така, по светот, таму има цели тимови кои работат од идеа до реализација, нашиве чунки се пензионерско-риболовно друштво од с.Чешиново.
Водителите пак од друга страна, се приказна за себе.

Утре, среда во 20 часот на Сител 3 има реприза од шоуво.
Во петок пак гости на Жаре му се Анета Наковска и Кили.:pos2:

и јас мислев дека ќе биде некоја тиња работа али во петокот гледав малку некаде од средина и типов стварно е ненормален... боки го изренда по пропис... абе душава ми се наполни... бокито не знаеше кај да се заврти....
браво за жарево

Абе лудило е веста. Латас е уредник или сопственик на Вечер патем.

А таа па Јованка кога беше гостинка кај Тони во Опуштено, два збора незнаеше да каже. Се гледа дека од затуцано село е дојдена.

Абе берберот се изверзирал полека, има несто во него, мислам дека ке биде добро соњ, бриток е на јазик, малку зборува на скопски сленг ама се на се ми е ок.

и јас мислев дека ќе биде некоја тиња работа али во петокот гледав малку некаде од средина и типов стварно е ненормален... боки го изренда по пропис... абе душава ми се наполни... бокито не знаеше кај да се заврти....
браво за жарево

ce go vidam so cicko kili....go naceka bokita nas pa udri po gazeto:vozbud:

Мамата на сите, а на Опуштено посебно, па тој сељакот од Куманово ли е репер за добра емисија.

od kudesi bre ti devojce....neznaci deka ako e od kumanovo deka e seljak

Кој ќе се испедериша и ајде водител и одма фацка станува.
Затоа немаме ништо.:tapp:

Абе берберот се изверзирал полека, има несто во него, мислам дека ке биде добро соњ, бриток е на јазик, малку зборува на скопски сленг ама се на се ми е ок.
Се сложувам со тебе:tv:
Јас па демек му ја отворив темава за сеир ама овој некако пријатно ме изненади.
Кили ми беше ван конкуренција:olee:го обожавам.
Анета била шампион во читање?:toe:

Кога ке има реприза од вечерашното шоу сакам да го гледам Кили :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom