Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
У втората реченица колку самоуверено вели "ќе го гледаме..."
Оф...кутрите тие...

Зошто бе има толку дегенерици во Македонија. Сител и А1 најгледаните телевизии во Македонија а воедно и најсељачките. Дали е ова заговор :O

6a00d834520b4b69e201156f86f7ff970c-800wi

И тоа е тоа, уште едно сра*е во етерот на нашите телевизии ,ако можеме да ги наречеме телевизии:toe:
кој стигна сите водителии станаа у пм:tapp:

Кој е тој Жаре бербер па сега?

А го видов на слика ама пак не знам кој е.

стварно КОЈ Е ОВОЈ???? прв пат го гледам ама ко што читам коментари, има нешто слично ко вучич :nesvest:

скопско/шемаџиски урбан пандан на драган вучиќ , достоен негов ривал за сељак на годината :D .... претеризам дури и за ХЦ фолк шабан ко мене :S

Шо туку се исчудувате бе. Има некој што ќе го гледа, на жалост. У осталом, ја не знам овде што НЕ се гледа. Чим имаме гледачи на Велики брат (па уше и кандидати), и некој што одвојува време за такмичењето на симпозиум водоинсталатера на чело со Вучиќ... О да, ќе го гледаат.

Тажно е, ама денес дали е телевизија или весник, никој не ти прашува гостин/интервјуиран за професијата, каков е како семеен човек или што му е хоби. Све се некои кога првпат сексаше, на која страна мочаш или омилена поза - прашања. Не дај боже да го праша за работата нешо, ни случајно. Ќе седиш ќе си изглеаш поштено саат и пол, нема да знаеш со што се бави човекот. И после ми става у програма емисија од тип - трач емисија! :icon_lol: Али еј... Тоа го интересира народов, тоа сака, и тоа гледа. Најголемиот дел.

Тажно е, ама денес дали е телевизија или весник, никој не ти прашува гостин/интервјуиран за професијата, каков е како семеен човек или што му е хоби. Све се некои кога првпат сексаше, на која страна мочаш или омилена поза - прашања. Не дај боже да го праша за работата нешо, ни случајно. Ќе седиш ќе си изглеаш поштено саат и пол, нема да знаеш со што се бави човекот. И после ми става у програма емисија од тип - трач емисија! :icon_lol: Али еј... Тоа го интересира народов, тоа сака, и тоа гледа. Најголемиот дел.
Работи во трговски и на пауза од излогот ги носи куклите на мочање :icon_lol:.
Мислам дај колку народ сме овде, а колку телевизии емисии и ѕвезди имаме, уште малку очекувам и мене да ме поканат.
Во недостаток на оригинална креативност оди купена глупост која безначајно се губи во хаосот од суперпродукција на слични глупости.

Бравос, кога мислев дека Сител не можат да бидат полоши, тие ќе направат ваков потег и ќе ме демантираат

Де бе, го осудивте од почеток на пропаст.. Па нема на ТВ да гледаме едни исти лица 100 години ебаго. Или, ќе чекаме уште некој да излезе од школата на МТВ и ќе го спаси етерот? Чеј да го видиме, па ќе коментираме :)

Сите излегоа зошто и овој да не излези, некако претпоставувам што ќе биди, неколку нови свежи идеи доста трудење многу малку професионализам и искуство.

абе овој го направи парче бојан.хахахха.........газот не знае каде му е

Значи сите изназборевме за емисијава се најлошо ама еве ја ѕирнав и се изнасмеав го изрешети Бојан вака зачепен не сум го видела одамна.Ххехехехех:pos2:

газот му го направи швајцарско сирење...али боки ужива во тоа

Сител е дефинитивно најсељачката телевизија во Македонија. Баш пред малку гледам реклама и најавуваат Мак. народни приказни „Ајде дедо, кажи уште една...“, а деновиве треба народни прикзни да почнат и на А!. Колку само не се оригинални бо сите погледи!

Иначе за `новово` шоу, водителот е тапа, ама го изренда боки Тртен убаво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom