Кафани

• Креатор на темата Креатор на темата T.K.
  • Време на започнување Време на започнување
VREMEPLOV definitivno na starogradska muzika!

Абе најбоље ти е у кинеското Кај Луси :je:

Носталгија - дебар маало
Кај маршалот - Центар
Буре - Лептокарија
Телефонски броеви и точни адреси немам

Owen напиша:
VREMEPLOV definitivno na starogradska muzika!
дај кажи нешто телефонче од овакви кафани со староградска музика,ако можам на нешто да пијам на раат тоа е староградска музика

Можеш исто Кај Симе или во Лира за добра староградска музика. И двете кафани ти се кај Кинеската амбасада, кај Машински.

а тоа се тешки кафандури со келнерка со бркови и со навидум бели чаршави,или може да се наречат културно место за фина седенка?

Во ниедна од овие 5-6 што ти ги набројав нема запотени келнери, лоша храна или нешто слично.Поготово Лира, важи за една од најелитните кафани во градов.Можда ќе ви е малку "посолена", ама супер е.

dobri se ovie kafancinja so starogradska muzika...:pehar:

isto interesantno kafance e rulet doduse toa e nesto kao polurestoran polukafana ali sepak ima dobro mevce i cepaat dobro muzice

Za staraogradska muzika, Iv kaj stara rampa e super mesto,Lira,Nostaligija,Balkanika 1,Bravos, i drugi ne mi teknuvaat, ama Iv i Lira mi se favoriti:)

Бравос бе...таа е исто добра, не ми текнуваше името вчера. Блиску е до Универзална Сала.
Инаку Ив е супер средена ама не сум бил како гостин, да пробам како спремаат или шо музика имаат.Ив ти е кај стара рампа (Кисела вода).

Moре вечер одам у Илинден, ќе се праам камен, кој сака ајде :)

ilinden 023111112
laki 022462101
i hermo ali ne znam broj. hrmo e mnogu dobro.

436053 напиша:
дај кажи нешто телефонче од овакви кафани со староградска музика,ако можам на нешто да пијам на раат тоа е староградска музика

www.vremeplov.com.mk 02/3063993

Македонска Куќа на кале ... закон е местоно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom