Како сум можел/а така да се облечам?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Да стават слики? Мааа неее.
Да беше темава вашите најубави комбинации ќе се испотепаа ставајќи слики. Уште да имаше анкета еееее.
А вака кога треба да има самокритичност, сите сваќаат дека сепак ептен добар стил имале отсекогаш и во секоја ситуации. Немаат утка ниедна. Сара Џесика Паркер, модели актерки пејачки со цел тим стилисти прават утки, ама кајганџиките не прават. Они се најубави и најпаметни. На мама убави :back:

Сакав да ставам слика од таа теткинската комбинација што си ја опишав ама обична фотографија е не дигитална, а не ни имам скенер. А ако ја сликам заматена е. Не бива, мора да направам нова лоша комбинација наскоро :icon_lol:

neam stil воопшто што ми доџе при руци тоа е на мене така да ...

Си имам така неколку комбинации, утки невидени. Особено две комбинации што си ги памтам... ау, ау, ау.. боли од помислата. :icon_lol: Слики немам, среќа што немам, барем нема да останат докази од моето “непогледнување во огледало“. :icon_lol:
Нормално дека секој некогаш утнал комбинација. Ништо страшно, сите сме луѓе. Посебно се утнуваат комбинации кога човек си го бара стилот. Не ми е срам да признаам дека сум правела грешки, големото чудо, па што ако сум била смешно облечена.

Јас најмногу утнувам за свечености.Не ме бива за таква свадбарска облека,тие светликави ствари,тие хаљини и штикли,а на фармерки на свадба не личи.
Ми текна дека имав незаборавна комбинација за полуматура,ама мама ме облече :pos2: не сум јас крива,она беше.Тоа минич ли беше што ли беше,сатенски :) (ова е некаде 97/98 година,ама уште ме боли сеќавањето :pos2:) Затоа го мразам сатенот како материјал,еве од каде потекнува болката :)

Уште, ама уште, патам за косата на матура.
Не беше со сармишта или локници, вамп беше крената нагоре и беше добро изведена, али јас едноставно немав таква замисла. Плус мразам кога ми доаѓа лицето до израз, така да од цела матура имам една слика ОК. :uvo:
Ништо не памтам освен тоа дека толку ми беше смачено, што не бев способна да расудувам веќе и сеедно ми беше што ќе направат од мене на фризер.
Далеку беше од мојата едноставна замисла, али како и да е не можам да се гледам на слики! :pos:

Еден период пред 5-6 години носев бела јакна, зимска, тапа!

никогаш нема да си простам кога пред 5 години носев топуци и тоа оние палтформи од по 13 цм а секако имаше и друг избор како и секој тредновски период а јас топуци уффф Боже прости мииии!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom