Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Е на знам шо да кажам стварно ми се исполни душата. Не дека нешто имам симпатии кон вас ( ве мразам исто колку Реал :pos2:) ама Реал ги мразам повеќе. Ми се иполни душава еј! Браво! Браво! Браво! Браво! Браво! Браво! Браво! Ве имав Х2 и знаев дека ќе ја погодам ама ми е криво што не си уплатив 100 на 2 ќе земев 650 али јбг.

Уште еднаш браво и секоја чест :helou:

ФЕНОМЕНАЛНО!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
Каква борба, каква игра!
Така треба, ненаситност до крај, до последна секунда борба!

Честито ПОБЕДААААААААААААААААААА!:vozbud::vozbud::vozbud:

cestito nova tema i voedno pobedata nad zadrid:back: fala sto mi ja razubavivte nokta,da se znae deka ima pogolemo nesto od millionite na perez.Bravo za Milan:helou:

Газење сред Мадрид ! ! ! ! :vozbud: MILAN PER SEMPRE :helou:

ТОА РОСОЊЕРИ БРАВООООООООООО!!!!!! Почнаа да летаат даљинска и мауси коа го дадовме 3-тиот гол :vozbud::vozbud::vozbud:

Честито нова тема. Само победи да славиме :pipi:

Иако пишав импресии во старата да кажам дека и после 15 минути мене сеуште не ми се верува.
Ќе се умочкам од среќа :icon_lol:

92157622.jpg
:vozbud::vozbud:

Пoгледнете го голот неможев да најдам цела утакмица..:

е де бее, не се потценувајте, зашо да не е реално Милан на гости да го тепа Реал?

Е на знам шо да кажам стварно ми се исполни душата. Не дека нешто имам симпатии кон вас ( ве мразам исто колку Реал :pos2:) ама Реал ги мразам повеќе.

Иако ве мразам исто колку Реал, сепак Реал ги мразам повеке?:kesa:

Што сакаше да каже писателот?

П.С Честито нова тема.

Ај нека ни е честито новава тема само победи да редиме.:helou: Мило ми е за Лео заслужува шанса човекот се гледа дека со цело срце го води Милан :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom