Две години затвор за возачот на Тоше

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Јас лично сметам дека целото судење беше пародија.

Па како може возачот на камионот да не биде сослушан??

Камионот не бил натоварен??

Документација кој,каде??

ЗОШТО КАМИОНЏИЈАТА НЕ ПРИСУСТВУВАШЕ??

Ако е барем малце човек-требало да дојде како сведок.

И од три можни брзини земаат средна.

:toe::toe:
Правна држава.:toe:

Како и да е, јас сеуште мислам дека Тоше загина, да не речам несреќата некој му ја намести. Претпоставувам дека требало во пакет сите да загинат.
A jaс сепак мислам дека ние не би биле Македонци ако не посомневаме во таква работа.

Како што кажа воне, самата помисла дека си одговорен за смрт на некој човек, а во овој случај се работи за најдобар пријател, е најголема казна сама по себе. Не би посакал на никој да му се случи.

Мислам дека е излишен секаков дијалок самиот возач односно пријателот на Тоше си ја кажа најголемата казна да носиш свој човек на душа.

искрено ми сметаше што го даваја како плачи по нашите телевизии сепак се работи за човек.

A jaс сепак мислам дека ние не би биле Македонци ако не посомневаме во таква работа.

Нема врска со Македонци, едноставно така мислам врз основа на многу работи кои ме тераат да помислам дека Тоше некој го намести.

Жално, поголема казна нема од таа што неговиот најдобар другар почина во сообрајќајка во која тој возеше.

А уствари и родителите на Тоше се откажаа од судењето, они го сакаа Тоше ама ете ... ние повеќе од нив го сакаме.. мамата нивна.. сакаат убиецот на тоше „наш„ живот да живее.... ние сме правна држава бе ...

Moжеби родителите се откажаа од судењето, но возачот е обвинет за загрозување на сообраќајот и Хрватска има полно право судски да го гони.

Срамота невидена!

Како лешинари му се насобраа на човекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom