Пелистер - Вардар (1:0)

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде конечниот епилог ?

• Победа на Пелистер

Гласови: 39 43,8%
  • Нерешено

Гласови: 11 12,4%
  • Победа на Вардар

Гласови: 39 43,8%

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекувам победа за Пелистер само голема штета е што нема на кој да му викаме: Како ќе си одитееее :)

Bogami steta e sto nema da bideme i da im vikame na ckembarcinjata VO SKOPJE VI SE EBAT SESTRITE!!! ili SEX SO BITOLCANKI mn mi e zal iskreno no sepak ke ima i drugi utakmici pa ke nadoknadime :)

Inace iskreno nereseno ke bide ali kako navivac na VARDAR ocekuvam pobeda vo ''Glavniot grad na Obedineta Makedonija'' :vozbud::vozbud::vozbud:

Sto ti e kriva drzavata koga vo klubovite majmuni se piknale, vo koja drzava drzavata vodi smetka za klubovi ? Prvenstvoto ne go sledam ama za Vardar sum bil od moja 5 godisna vozrast znaci uste vo vremeto koga 80 % posto od naselenieto vo MK bea za Partizan i Zveda i sega koga citam deka se ceka potpis od pederot Kamcev za vlez na nekoj investitor a toj se krie nekade i si molci i go nosi klubot vo izumiranje pa mi doaga da go najdam pod drvo ili kamen i da go resam vo dve sekundi kopileto.
како што ми е крива државата кога нема закон и ред и кога не може да се справи со неколку фудбалски мафијаши кои сигурно не плаќаат даноци не се пријамени фудбалерите нема добар закон за спорт да ги ослободи од даноци спонзорите кој ќе дава пари без да има бенефит од тоа кој е тој будала што че добие само реклама на дресовите и на стадионите што друго СИТЕ СЕ КРИВИ И ДРЖАВАТА И ПРЕДЦЕДАТЕЛИТЕ НА ОВИЕ КЛУБОВИ И ФФМ МАФИЈА!!!

Шо се палите бе чкембари ооо чкембари ! -.-
КОМИТИ ЗАПАД !!! ВАРДАР ТЕПА 20:00! :salut:

Bogami steta e sto nema da bideme i da im vikame na ckembarcinjata VO SKOPJE VI SE EBAT SESTRITE!!! ili SEX SO BITOLCANKI mn mi e zal iskreno no sepak ke ima i drugi utakmici pa ke nadoknadime :)

Епа до тогаш слушај ја секоја вечер пред спиење се додека не ја научиш на памет :)

aii se sobrale selancinjata ke idele u grad na utakmica poso oni nemaat kaj da igraat hahahah se sobrale ednas 500 dusi i mislat najaki se, toa e selski pamet,

Во недела се враќаме со три бода од провинциска Битола!!!

Inace iskreno nereseno ke bide ali kako navivac na VARDAR ocekuvam pobeda vo ''Glavniot grad na Obedineta Makedonija'' :vozbud::vozbud::vozbud:

дечко не те сваќам на никот ти пиши ЦПБ ( сити парк бојс ) навивачи на работнички...

а се прајш и навивач на вардар :vozbud::vozbud::vozbud:

НЕДЕЛА ВАРДАР ЌЕ СИ ОДИ СО КУ*О В РАЦЕ...
КОНЕЧЕН РЕЗУЛТАТ 3:1
ЌЕ БИДИ ЛУДИЛООООООООООООООООООООООО :vozbud:

дечко не те сваќам на никот ти пиши ЦПБ ( сити парк бојс ) навивачи на работнички...
а се прајш и навивач на вардар
За вардар јас како што знам навива цело Скопје.:smir:

NEMA STO DA SVAKAS TOA CPB znci city park boy nmora da city park boys, [a sea vidi ti inace NIKAD NEMA DA SVATITE KAKO IDAT RABOTITE U SK DEKA KOSARKA SE NAVIVA ZA DVA TIMA SAMO ali najmalce e bitno bitno KE VE EBEME KAKO SEKOGAS, -BITOLA E SKOPSKA OPSTINA!!!

Епа до тогаш слушај ја секоја вечер пред спиење се додека не ја научиш на памет :)
...право на тараса хахха какви шупаци еј, направиле видео од 3 минути и повторување ко првачиња на една песна, ништо

jbg tolku znaat, tuku moze ke ne iznenadat so nekoja nova pesna(ukradena od grobari) ups pogreska grobari kopiraa od ckembari se izvinuvam:smir: :vozbud::vozbud::vozbud:

Ако гледаме реално на работите ни Пелистер е како шо треба, ни Вардар не е како шо треба... Арно ама Пелистер никогаш ја немал таа финансиска моќ како на Вардар, иако сте во финанскиска криза во фудбалот секогаш Вардар имал јаки играчи, прославени ако можи така да се наречат. Ама не е се во парите, за Пелистер се игра со душа, со срце... Вашите играчи редовно се во штрајк, редовно поврзани за скандали и тоа е она што ме нервира со Вардар...

Поранешен голем тим од кој сите си наполнаја банковни сметки и сега се појавиле некои ќе го спасват Вардар... Катаклизма, штрајкови, нон стоп јадење гурабии по весници за спас на Вардар, навивачи кои со сила глата oд ѕид си ја акат :pos2:

Сакам пресврт... За да видам одново мочковци во црвено црни дресови како судиите им се криви, публиката им е крива...
Никогаш нема да заборам како Јорде глаучот зеде ја скрши кофата со вода покрај аут линијата после 2:1 утакмицата, или како тоа малото копиљче кога Миранда го даде 3тиот гол на Градски ја акна топката што ја држеше кон топката шо заврши во мрежата...

Недела сите на стадион!!! Вардар паѓа!!!

Ако гледаме реално на работите ни Пелистер е како шо треба, ни Вардар не е како шо треба... Арно ама Пелистер никогаш ја немал таа финансиска моќ како на Вардар, иако сте во финанскиска криза во фудбалот секогаш Вардар имал јаки играчи, прославени ако можи така да се наречат. Ама не е се во парите, за Пелистер се игра со душа, со срце... Вашите играчи редовно се во штрајк, редовно поврзани за скандали и тоа е она што ме нервира со Вардар...

Поранешен голем тим од кој сите си наполнаја банковни сметки и сега се појавиле некои ќе го спасват Вардар... Катаклизма, штрајкови, нон стоп јадење гурабии по весници за спас на Вардар, навивачи кои со сила глата oд ѕид си ја акат :pos2:

Сакам пресврт... За да видам одново мочковци во црвено црни дресови како судиите им се криви, публиката им е крива...
Никогаш нема да заборам како Јорде глаучот зеде ја скрши кофата со вода покрај аут линијата после 2:1 утакмицата, или како тоа малото копиљче кога Миранда го даде 3тиот гол на Градски ја акна топката што ја држеше кон топката шо заврши во мрежата...

Недела сите на стадион!!! Вардар паѓа!!!
Тој меч мораше да биде прекинат. Кај судиите беа тотално на ваша страна, уште ако не се сеќаваш еден играч на Вардар беше погоден со бакља. И ако тоа не е за прекин незнам што е:tapp::tapp:
И сега ме изнасмеа, за пелистер се играло со срце:vozbud::vozbud:
Извини бе, сто години по ред само штрајкувате, да не беа бугарите да ви фрлат пари таа сезона во Битола фудбал повеќе немаше да има. Незаборавај дека кога бевте втора лига целосно се откажавте од тимот, ве немаше никаде, а и сега Битола гледа фудбал само кога Вардар доаѓа:helou::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom