БА БА БУМ со Тони Михајловски

За време на рекламите на Survivor од љубопитност пуштив да видам шо чудо е ова.
Страшно. Реализација 0.
Ова е причина што македонските телевизии не смеат да купуваат лиценцирани програми од светот на шоубизнисот, бидејки едноставно не знаат како да ги реализираат. Залудно потрошен таленет на еден шоумен како Тони за ваква програма.
Девојките изгледаат курвесто со сета таа ефтина шминка и сатенски фустанчиња.
Кога пуштив мислев дека доживеав флешбек во 90- тите, имав чуство како да гледам Супер Бинго. Страшна сценографија, публика насобрана во 3 реда (претежно домаќинки во поодминати години и пензионери афкорс), многу лоши ефекти, џинглови...
Недолична конкуренција на Survivor.

темава не е А1 vs Сител ... темава е БаБаБум

а БаБаБум е катастрофа .... :toe:
очекував нешто добро ... ама ништо ...
премногу ладна и темна атмосфера ...
незнам кој осмислил како да изгледа ... ама ни приближно не е примамливо за гледање :toe:

Избришав 7 оф топици. Темава не е за А1 против Сител, слободно дискутирајте за шоуво.

Мене искрено не ми се допаѓа шоуто,квизот,што и да е!
Тони Михајловски одсекогаш се однесува вештачки,напорен е,некако сосила се труди да биде нешто што не е.Освен добрите девојки друго се е промашено,бар за мене :toe:

Јаки се цуриве. :toe:
Јаки се,они му ја вадат емисијата

Мене искрено не ми се допаѓа шоуто,квизот,што и да е!
Тони Михајловски одсекогаш се однесува вештачки,напорен е,некако сосила се труди да биде нешто што не е.Освен добрите девојки друго се е промашено,бар за мене :toe:
Во право си ама не му се работи во фабрика убаво му е тука:)

Добра емисија и добри девојки:)

Не ми се допаѓа квизот.Некако не ми е интересен за гледање.А со брковите Тони ми личи на Гоце Делчев
04.05delcev.jpg

По тиње квиз неам видено ...славица со точкички ружа без точкички

баба бум=шит:toe:

Фатив малце, некои 10тина минути, ама глупо ми е...

Тапа квиз ..ах бе Тони супер ти одеше со Опуштено

само цуриве се сјајот во квизчево

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom