Во кој дел од Битола живеете/сакате да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
Јас живеам во Ушици и таму сакам да си останам, ме интересира каде живеат Битолчаните не форумоф, можи знам некој :)

Баба ми живее кај саатот во кулите хехехе

Вујко ми живее пред сам влез на Битола кај тоа згради што има многу и куќи!
а братучетките ми живеат во центар битола:icon_lol:

Remo 5 ili Dovledzik kaj zet mi kaj Bonansa kafanata hihihi , a bi sakala ona kukata do Orka sport da mi ja ostavaat na raspolaganje :P

Веќе 7 години живеам Нова Битола, а пред то, живеев на Иван Милутинович.

У Битола сум на факултет и седам кај студентскиот, а инаку многу ми се свиѓа делот од Битола кај Веро горното, над Техничкото училиште, и пример некогаш ако ми понудиле кај да живеам во Битола таму би живеел во тој дел кај Веро, во зградите, а инаку незнам како се вика таа населба. :)

vodkamixx напиша:
У Битола сум на факултет и седам кај студентскиот, а инаку многу ми се свиѓа делот од Битола кај Веро горното, над Техничкото училиште, и пример некогаш ако ми понудиле кај да живеам во Битола таму би живеел во тој дел кај Веро, во зградите, а инаку незнам како се вика таа населба. :)
Remo se vika kaj sto sedime nie :) Naselbata bese ok sea site Bitolski mngi se odtamu , baska se stecajci , nema stan sto ne demoliran ili posikraden :)

ragazza напиша:
Remo se vika kaj sto sedime nie :) Naselbata bese ok sea site Bitolski mngi se odtamu , baska se stecajci , nema stan sto ne demoliran ili posikraden :)

Ne be,remo potamu e...nakaj pedagoshka e Remo. Toj zbora za zgradite nad Vero i taa naselba t.e od Vasko Karangjelevski nagore..Brusnicka naselba..:wink:

Brusnicka hmm to nad zeto , dovledzik ne e ? Kaj so se kukite isti deka sedat diasporci sto se takmicaat niz cela naselba , ili pak gresham ?)

Не бе, Довлеџик е кон излезот на Битола...Лавчанска населба е пределот над ВЕРО, а десно од Лавчанска, е Брусничка населба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom