Сексуално преносливи болести (СПБ)

абе имаше куртон.хехех
ова не е од сеа од пред 3 месеци е

не до сеа не.
ама како што кажав ме чешка од време на време ,и од коа ке се истуширам после два три дена околу главучката смрди

decko vreme e da go posetis genikologut, zaebancija na strana i forumski lekari da ne si napravis uste pogolema bela

definitivno sex so zastita e dobra rabota ama apstinencija e najdobra:toe: da ne si ja :tapp: glavata posle kaj mene bas me najde... :jaj:

Mnogu dobra statija.Treba site da ja procitaat i da znaat sto se moze da se sluci koga se ima seks bez zastita...

Анестезија,би требало да одиш на лекар-уролог.
Ако станува збор за кандида околу главичката би требало да има бела урдаста смеса,чешкање до бесвест,колку повеќе чешкаш толку повеќе чеша-тука помага канестен мастот,но би требало и антибиотик(лекарот ќе одлучи кој,но најчесто го даваат(и на двата партнера)Ефлоран и тоа испи ги трите што се во флашичето-најверојатно се работи и за друга инфекција-мед.се вика чистота пети степен(не е шега озбилно е) е баш тоа мириса,не немириса туку смрди одвратно како на скапано сирење,ќе мораш на лекар,а ако молчиш инфекцијата може да се прошири и да си имаш проблеми и со мокрење-често мокрење,но по две,три капли и тоа многу пече.
Е,сега оваа е едно мое видување,но како што рекоа подобро на лекар отколку ние кои нагаѓаме.

definitivno sex so zastita e dobra rabota ama apstinencija e najdobra:toe: da ne si ja :tapp: glavata posle kaj mene bas me najde... :jaj:
taka e, use na vremeto Diogen prakticiral masturbacija i koa ke svrsel vikal eh da mozese vaka lesno da se zadovoli i potrebata za jadenje. I vo Satanic Bible se spomnuva masturbiranjeto kako sexualno zadovolstvo vo koe imas potpolna kontrola posto si sam he he abe svoja raka koa ke fati...

абе имаше куртон.хехех
ова не е од сеа од пред 3 месеци е

Дете и јас го имав тој проблем :vozbud: само одамна беше ме отруја од дифлузол таблети една на 2 недели пиев од 800 мг и се мачкав со ембицин маст, е арно ама нее ништо страшно ама она бризон што мора дса го земат со стапче на тие две недели,е тоа е заебаното и болното, јас имав среќа што габата ја дијагностицираа кај тогашната девојка па јас се лекував според нејзината дијагноза!:helou:

Дете и јас го имав тој проблем :vozbud: само одамна беше ме отруја од дифлузол таблети една на 2 недели пиев од 800 мг и се мачкав со ембицин маст, е арно ама нее ништо страшно ама она бризон што мора дса го земат со стапче на тие две недели,е тоа е заебаното и болното, јас имав среќа што габата ја дијагностицираа кај тогашната девојка па јас се лекував според нејзината дијагноза!:helou:

Хммм, како се викаше болеста, го знаев ама го заборавив името :toe: но знам само дека не е опасна, а и често ја има помеѓу машките.

jas imam nekako kako sitni topcinja okolu glavickata so moze da e toa?

Bobsa odi proveri se na urolog sigurno e nesto kako infekcija ili bolest.

jas imam nekako kako sitni topcinja okolu glavickata so moze da e toa?
Хехе...имав еден пријател шо имаше бели топчиња на главичката. Ми вика леле брат у фрка сум не знам шо да праам курот ми е како јаготка. Викам како бе ко јаготка. Епа ми вика ебев без кондом и сеа имам точкици некои на главата ко јаготка ми е...
хахаха...па се мачкаше со една маст и му помогна...не знам како се викаше маста..ама Бобса иди у аптека и прашај!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom