Групен секс

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Групен секс ?!

• Вкупно гласачи
    813
Офчар напиша:
пеер.. си ја утнал темата..

ебати веб дизајнерот :pos:

али ако.. групен секс.. со оние.. знаеш кои..
абе можеби му се сака да почне со групен на форумов овде сака да се претстави да покаже шо знае:pos: :pos: :pos:

Мислам дека сексот помеѓу двајца луѓе е прекрасно нешто. Помеѓу пет, фантастично.:) :) :) :)

никогаш не сум учествувал во групен секс , но би сакал да пробам.

Probajte.Vi garantiram deka nema da zazalite. Ednostavno extra e.Samo imajte na um deka partnerikite i partnerite treba da se provereni.

Секс со повеќе жени=полигамија
секс со две=бигамија
секс со една= МОНОТОНИЈА:icon_lol:

dobra tema.tuka stanuva zbor za evolucija na covekot.do pred edno 10tina godini nemase traga od ovaa rabota.sloboda.za toa treba dosta hrabrost i opustenost.ima veb strani polni so ovie raboti,se iznagledav i jas mislam deka mnogu od vas nema da bidete sposobni za taa rabota.mislam,spored mene,ne e samo da odis da go pravis toa,treba posle i da zivees so taa rabota.zaebano!!!

Браво баво ме изненадуваат девојкиве на форумов.
Јас можеби ама само во ситуација каде односот М:Ж ќе е најмалку 1:2

Немам пробано, и не сакам да пробам. Не дека немам размислувано, ама некако .. гадно ми е.

Би пробала,со машко и женско :pipi:

Не сум пробала и не ни сакам да пробам. Не ме воодушевува баш нешто идеата. За секс се потребни двајца, се останато е вишок, барем според мене.

Да дадам објаснување за мојот претходен пост:можеби НЕКОГАШ ќе пробам секс во тројка,не го практикувам сега.И поздрав до сите што ми пратија пп со молби,детали и броеви...Жал ми е што ќе ве разочарам дечки :bip:

sch00lGirL напиша:
Да дадам објаснување за мојот претходен пост:можеби НЕКОГАШ ќе пробам секс во тројка,не го практикувам сега.И поздрав до сите што ми пратија пп со молби,детали и броеви...Жал ми е што ќе ве разочарам дечки :bip:
Сега испадна можеби НЕКОГАШ. Уште ти е жив предходниот пост, препрочитај го :bip:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom