Јас имам Талент

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно е ова барем подобро е од Идол.Од Македонија досега имаше 3ца :vozbud:

Ова е интересно, сосема нормално шоу, и доста подобро од Големиот Брат/Фарма и слично. Интересно ќе биде да се гледа, тоа детето од Србија 12-годишното момче многу убаво пееше.

јас тоа не го гледав денес,може некој да ми каже кога е термин на давање на тоа? или само недела ке иде на тв? :smir:

јас тоа не го гледав денес,може некој да ми каже кога е термин на давање на тоа? или само недела ке иде на тв? :smir:

Кажаа дека и утре ќе го дават, значи недела и понеделник.

Утре на А1 валјда Се‘ за љубов, Јас имам талент и 24.

Јас го гледав прееска хрватското, се вика Супер Талент али се работи за истото, како и секогаш-добро за да те насмее.

Овие беа добри:смајл::смајл:

^Детево најпрво кога ја пееше Maria Maria од Santana ми изгледаше ко уште еден кој нема дома кој да му каже дали го бидува за тоа....Ама, распали со I will always love you...Шокантно!

Дајте нешто интересно од вчерашната емисија, неуспеав да ја гледам.

Ја гледав со друштво па имаше смеа ,овации ,аплауз..Инаку се на се добри беа..

http://www.jaimamtalenat.tv/
нема баш ништо на странава а денеска треба да биде 2рата епизода
барем да напишале нешто или клипови да ставеле

Јас го гледав прееска хрватското, се вика Супер Талент али се работи за истото, како и секогаш-добро за да те насмее.

Овие беа добри:смајл::смајл:

требале србите и хрватите да се спојат во едно би направиле БУМ!!

повеќето добри беа. ама најјаки беа тие девојчињата, една слаба друга дебела, кога играа на една песна. едната на лево другата на десно и сите три икса над нив им светнаа :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom