Јас имам Талент

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Ј

јовица11

Гостин
По Britain's got talent и Americas got talent, од есенва и Јас имам талент (Ja imam talenat) на А1 и Пинк ТВ. Штотуку помина првата емисија на Пинк и палец нагоре од мене. На А1 не знам кога почнува, ама шоуо е навистина добро изреализирано и има таленти како и антиталенти. Ководителка од Македонија е Натали Грубовиќ.

Кај нас почнува во недела во 20:05.

Обично имам аверзија спрема емисиите од Пинк, ама од ова имам големи очекувања.

а1 почна се да копира од хрватските и српските телевизии ама тоа е, го загубија англиското првенство за воведување на реални шоуа :tapp: можеби за некој ова е добро но за мене е лошо:toe:

Во шоуто ќе има кандидати, меѓу нив и таленти од Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Македонија

E aj нека почне, па да видам баш дали ќе излезе некоја Кони Талбот, Сигнатурс, Еднрју Џонсон... Сузан Бојл или пак ќе се покажат како подобри таленти :)

да знаев за ова ќе се пријавев...јбг останува само да следам

Boy in Love и Iva, имате профил, расчистете си дали А1 и Сител. Не може на секоја тема истата дискусија да ја водите. Избришав неколку оф-топици. Темава е... видете наслов.

Od ovie soua, samo organizatorite ke dobijat nesto.
Tie sto ucestvuvaat se relativno bezveze, da imaa talent veke ke imaa rabota, a ne da se vleckat po tv sou.

Па, преку к**. Секој ден ново музичко шоу, различен водител, различна "ѕвезда", различен термин на прикажување.

Шаблонско срање.

А тој шо ке победи, што ке добие?

S432_Electroplated_Gold_Star_Wooden.jpg
???

најубаво ќе е прво да видиме неколку епизоди па после да коментираме

Ќе има смеа како на бугарскиот идол..Ќе има вакви таленти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom