Skopje Downhill 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Arioth
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Некои од вас се запознаени, некои не. Значи на 3-4 Октомври на Водно ќе биде организирано меѓународно натпреварување во downhill. Учесници ќе има од Македонија, Бугарија, Србија, Романија, Босна и Херцеговина, Словенија итн итн. Доколку сте вљубеници во велосипедизмот или пак имате слободно време слободно може да го посетите Водно и да се восхитувате во овој спорт. Но доколку имате и малку храброст може и да се натпреварувате

file.php

пу, да ти ибам како не живеев во скопје бе мамата

очекуваме слики и видеа од надпреварот

мене ме пријави едно другарче на некој натпревар саме мислам дека не е овој...еден викенд покасно мислам дека ке биде тој...демек ние шо сме локални дечки млади од јбт и даље ке се збираме да се мериме еднаш...не дека нешо мн ми се иде али... а на натпреваров ваљда ке поминам па на водно ли живеам ли каде.х хааххах

Интересно, ако ископам вишок време ќе отидам да погледам!
А од каде се пуштаат, средно до доле, од крстот до средно, или? :)

Од крстот до средно. Ќе биде убаво организирано со DJ, Red Bull, BigAirBag итн итн

Радо би учествувал да немав точак со заебан бандаж од Собим хахахахаха

А има информација од колку саат почнува, до колку ќе трае.

Активностите секој ден почнуваат во 9h и траат до 17h. Квалификациите се во сабота во 14h додека трката е во недела во 14h:smir:

ke se ide ,interesno ke bide

a slusnav deka ke imalo i rolerki i skiroli, znae nekoj tocno?

Знае. Утре на насловна на Кајгана ќе го имате комплетното инфо за настанот :) Освен натпреварувачки дел, ќе има и добар забавен дел за публиката.

По која од стазите ќе се вози...пошо нема со точак да одам, да знам каде нема да си сметаме со бајкерите...нема ваљда по димитар-цветкова да возат или?!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom