FRUITY LOOPS STUDIO XXL V9.0

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.449
Поени од реакции
8.644
FrontPageFL9Ad_1.jpg

Fruity Loops Studio XXL v9.0

Конечно излезе долго очекуваната верзија на FL Студио v9.0. FL Studio е најкомплетното виртуелно студио кое е достапно во моментов.Може да го пушта секој музички фаил (wav), генератор (softsynth), VSTi & DXi машини) или midi инструменти.

Тука е се возможно за креација на Вашата музика со професионални перформанси.

Можете е да креирате wav, mp3 или midi песни и секако loops одма по стартувањето.

FL Studio е Дигитална аудио работилница (DAW) за Windows компјутерите или се разбира (Intel Mac/ Bootcamp).Со секој примерок имате доживотно бесплатно апдејтирање.​

Добар софтвер, само штета што не сум на windows повеќе :)
Со страшно добри плагини се прави страшно добра музика, плус миди и крај на муабетот.
Сега симињам Logics Studio 9 со цел Jam pack...е тоа е веќе страшен муабет за продукција

боље да ми кажете дека се разликува од останатите 8 верзии пошо сите ми се исти:nerv:
ке додат само уште некоја овошна боја и опааа верзија 10 искочила

ама како и да е Nuendo си е Nuendo...

ми се допадна дизајнот многу..
и плус уште многу drum трте мрте гласови имаше вграден...дефинитвно вреди да се симне :XD:

Со страшно добри плагини се прави страшно добра музика, плус миди и крај на муабетот.
Сега симињам Logics Studio 9 со цел Jam pack...е тоа е веќе страшен муабет за продукција

Ах, само да можеше Logic на Windows. :)

Ама и FL Studio не е за потценување. Новата верзија е "емоции".

Дајте пратете торент морент од програмата...
Изгорен сум за правење инструменталки :vozbud:

koristev fl, ali sea sum na reason 4.0
reasonot nekako mi e popregleden =] dobri refills ima na net taka da uvek bi biral reason =]

naskoro nesto moe ke slusnete od reason :D

Фл студиото за мене најдобро...го користам веќе многу долго време и страшно сум задоволен од него...се што ми треба имам на него...имам прегледност...подржува речиси се...ако сакате да чуете нешто од мене правено на фл студио(Прогресив,Тек Хаус)...www.myspace.com/tasevic:wink:

Сеуште сум на 8мицата...
Колку голема е разликата со 9ката...
Има измени???

Додека бев на Виндоус , само Ableton користев , и бев презадоволен..

Ако има некој линк за download на ФЛ (целосна) нека ми прати плс :)) Фала однапред.

Само да ме потсетам дека на темава може да дискутирате околу програмот, но не и да споделувате сериски броеви и кракови. Може да продолжите со дискусијата. За останатото, ќе си се разберете по приватни пораки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom