Divider
Seraphim
Кажано е Долфин, кажано, го чекам на пенал.
Хехехехе, него да не ја ебеме темата.
Хехехехе, него да не ја ебеме темата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BabyGirl^^^ напиша:od kaj be sea zenite agresivni..pa kaj ste videle maz natepan od zena ne postoi takvo neso...nie sme naj mili i naj nezni sustestva
A koj vika deka se agresivni... Ima naprotiv i nekoi mnogu mirni i nezni zeni... Sepak se toa e do li4nosta i ne trba gledajki ja 1/10 od zenite da im stavame pecat kako tie da se agresivni... Ipak nekogas izgledot e prividen, i laze.Zdravko напиша:Zosto nekoi zeni se tolku vulgarni i agresivni?
Najgolem del od mazite ne sakaat agresivni zeni. Vulgarnosta e minus za zenata, vo sekoj slucaj.
Sto e togas motivot?
Z.
едитирано од Dolphin
Сметав дека општо треба да се каже за жените, а не само за жените на форум!
Misirkov напиша:E, moja Baby Girl! Agresivni se zhenite sprema vakvi "poeti" kako mene. Mi velat sakale da sakaat po malku, kolku da fatat veter, da se plesnat na strana, za potoa da se vratat kaj svoite majmuni vo toplite familijarni gnezda!
A za jas da stanam majmun eden den, t.e. da prestanat da bidat agresivni sprema mene, moram da im ponudam pari i sigurnost (toa e na prvo mesto), potoa bezgranicna ljubov koja se dokazuva sekojdnevno, potoa vernost i diganje na egoto vo nebo sega i sekogas.
Ete taka odi agresivnosta kaj zhenite... ;-)
KaiTekk напиша:сакам агресивни жени![]()
za dveIris напиша:togash izborot ti se namaluva barem za edna)))))))
Iris напиша:A izvini za ova...
Nekoi mazhi so sila sakaat da bidat majmuni;
Izborot e samo tvoj!!! Sakash da bidesh majmun-izigravaj sponzor i misli deka parite ja nosat srekjata, sakash da bidesh pocituvan- najdi ja vistinskata ljubov (iako e retka, i isvitopereni se vrednostite denes, sepak postoi).
p.s. Na primer na eden covek mu smetashe shto ne sum "agresivna" i mi povtoruvashe: Jas sakam agresivni zheni!!! Sakash- najdi, jas ne sum taa))
Zdravko напиша:Zosto nekoi zeni se tolku vulgarni i agresivni?
Najgolem del od mazite ne sakaat agresivni zeni. Vulgarnosta e minus za zenata, vo sekoj slucaj.
Sto e togas motivot?
Z.
едитирано од Dolphin
Сметав дека општо треба да се каже за жените, а не само за жените на форум!
Misirkov напиша:A za jas da stanam majmun eden den, t.e. da prestanat da bidat agresivni sprema mene, moram da im ponudam pari i sigurnost (toa e na prvo mesto), potoa bezgranicna ljubov koja se dokazuva sekojdnevno, potoa vernost i diganje na egoto vo nebo sega i sekogas.