AXN - Нов филмски канал во Македониjа

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Па ти колку сакаш?
Ако сакаш повеке стај си Боомтв или МахТв,што значи плати си и ке ги глеаш сите серии..и филмови.

па повеќе треба досега само успеале два филма да стават, ќе ти дадам линк од некои сајтвои за филмови и ќе се увериш колку се побогати.

инаку ја отворив истата страница на хрватски веќе имаат трет филм.

еве линк од некои филмски сајтови

http://www.imovietube.com/

па повеќе треба досега само успеале два филма да стават, ќе ти дадам линк од некои сајтвои за филмови и ќе се увериш колку се побогати.

инаку ја отворив истата страница на хрватски веќе имаат трет филм.

еве линк од некои филмски сајтови

http://www.imovietube.com/

Епа разликата е во тоа што на овој сајт преводот е на македонски,ти текнува?

Епа разликата е во тоа што на овој сајт преводот е на македонски,ти текнува?

:pos2::pos2::pos2: фала што ми кажа јас не приметив :pos2::pos2: знам дека е ама мене поентата ми беше дека е малку сиромашен со филмови убаво запази ја поентата на маубетот.

:pos2::pos2::pos2: фала што ми кажа јас не приметив :pos2::pos2: знам дека е ама мене поентата ми беше дека е малку сиромашен со филмови убаво запази ја поентата на маубетот.

Eпа следниот пат обрни внимание на такви работи,ипак тие се многу битни.;)
И пошто нема ниеден таков сајт кој ЛЕГАЛНо ги поставува филмовите,а и плус се со македонски превод,мислам дека беше интересно да се истакне.
За страни со филмови ама со други преводи ,на интернет имаш колку сакаш..

Eпа следниот пат обрни внимание на такви работи,ипак тие се многу битни.;)
И пошто нема ниеден таков сајт кој ЛЕГАЛНо ги поставува филмовите,а и плус се со македонски превод,мислам дека беше интересно да се истакне.
За страни со филмови ама со други преводи ,на интернет имаш колку сакаш..

добро ти мене ме зезаш или мислиш од марс сум падната кој будала не би приметил дека се на македонски боже сачувај!

добро легално е но од кога е испаднат сајтот па до сега само 2 филма? не ми е јасно?

хрватскиот има веќе 3 сега ќе проверам словенскиот и другите...

али добри игри има морам да признам!

најавуват некои емисии ќе се прикажувале а ги нема!

ни требаше нешто ново во македонијава:smir:

AXN на балканот има уште еден канал со име AXN Spin ,и е скоро сличен како и Fox каналот.
еве имаат и веб страна на македонски AXN SPiN Macedonia
ама незнам дали воопшто некаде на балканов некој оператори го имаат во понудата

И на овој ли канал ќе треба да гледаме српски реклами!
До кога веќе! :sick:

И на овој ли канал ќе треба да гледаме српски реклами!
До кога веќе! :sick:
Додека на некојa фирма во Македонија што се бави со тоа не им текне да земат да направат целосно локализација на каналот со тоа што ќе вметнат македонски реклами.

Македонски реклами има на Fox, Fox Life, Sport Klub и можеби на уште некој ама многу малку ги има застапено рекламите. Ги даваат на T - Home и Vip рекламите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom