СУГС Никола Карев

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Прашуваш дали ја избркале?! Ти нормална си?! Патковиќ е алфа и омега бре!
Горица ја прашува Патковиќ дали смее на работа да дое! >.<

Катица е медови!
Жената е за мерак!
Жената е гугл коа станува збор за биологија, коректна е, не праи проблем за оценка на крај, дисциплина има на час..
Абе, се шо ти треба од професорка Катица го има (:

просек 4.46, и не ми поправи катица-биологија.,... прва оценка 5, за крај 3...

Абе шо се деси?! Ќе идеме или слабо..

па види... требало 60-70% најмалку да одат... е сеа можно е да се оди, 50-50 е... ако се пријават доволно,ке се оди... али ја како што гледам,одзивот е слаб... за понатамошни новости у школо ке дознаеш...:vozbud::pos2:

просек 4.46, и не ми поправи катица-биологија.,... прва оценка 5, за крај 3...

па види... требало 60-70% најмалку да одат... е сеа можно е да се оди, 50-50 е... ако се пријават доволно,ке се оди... али ја како што гледам,одзивот е слаб... за понатамошни новости у школо ке дознаеш...:vozbud::pos2:

Ја годинава имав 4.61 просек, ми среди наместо 4ка, 5ка ми стаи, незаслужена, дужник сум и сеа -.-
Ти ако си налупал 2ки, и ако нема теоретски шанси да ти среди оцена, и ако си замрчувал на час, наравно нема да ти поправи, реков, коректна е xD

Да:back:

Сега прва у Карев, полека се навикнувам али од професориве (не сите) мака ми е да идам. Географија и Хемија мал проблем со оцените, Гео поради начинот на кој испрашува (Милионер стајл без џокерчиња) и Хемија се и одговорив тројка ми лупна. Ма ајде...:kesa:

Инаку за екскурзијава што ја зборат 2 ноќи 4000 денари минимум, ма немој молим те. Нема одзив голем заради цената. :jaj:

Еве и јас како искусна Каревчанка да се изјаснам :) Ако не ти предавале Мето, Бети Буп и Паткович, исто како да не си учел во Карев ! Мето, ете класен ми е веќе 3та година, ни ги раскажува истите приказни како минатите години: за неговите братучеди, вујковци, другари во Германија, неговото детство во Виница, како имал проблеми со физиката али се опаметил после и имал петка :) Бети Буп е вистинска штета да ја немаш за професорка, толку е интелегентна што три часа по ред предава иста лекција и никако не сфаќа дека ја предала иако цело време збори:"Ама деца, јас се мислам дека ја имам предавано лекцијава!". Паткович па, приказна сама за себе, мислам дека сите знаете каква е :) Тука е и Катица, ненормално паметна жена што знае буквално се ! Едвај чекам 4та да ми предава и Стојче, па да видам дали сите гласини за неговата слабост кон млади ученички се вистинити:salut:

Паткович ја начекав само у втора,прво полугодие...после атанас дое......стасав трета и уште е.........али најбољи беше паткович нема шо..САМО НАПРЕД ГЛЕДАТЕ..КО КОЊИ

Паткович не те учи историја. Те учи само години и факти (кратки црти). Историјата не е само тоа.

Мери по Биологија е најѕвер! :)

Абе, а Екате никој не ја спомнува, шо така :) Милата и драга моја класна, пфффф.
Си има легенди школово, нема муабет, ама да ме прашаш пак не би се запишала. Пола од професориве што ги спомнуваме ги зборат генерации и генерации наназад, време им е да им направат место на помлади.

да ве прашам нешто: со какви оценки примаат во Карев? мора сите 5 или може и понекоја 4?

да ве прашам нешто: со какви оценки примаат во Карев? мора сите 5 или може и понекоја 4?

Можеш, кај мене се запишаа и со по некоја тројка. Не е веќе Карев она што беше, во однос на строгост и дисциплина.

Ако знае некој кај можам да најдам табло од тие што матурираа 2009-та добива пиво!(или сок,сеедно xD)

S
Разбрав дека нешто болна била посериозно, мислам дека рак на дојка ми кажаа не сум сигурен, а и не мора да е точно.
Жално за неа ако е точно но многу некоректна обично знаеше да биде со нашиот клас, кај Мери имав 5ка кај неа 2-3 и тоа на точни работи ми ставаше ниски оцени.

Леле тоа гроздовите и петоредите уште ме маваат на психа :pos2: На еден другар од клас дома му отиде, му донесе поклон чорапи и им кажуваше на неговите дома како бил лош и не учел :pos2:
Се сеќавам во прва година кога бев на прв тест кај неа еден другар проба да препишува... Кога го виде каков шамар му здрви, екна цела училна, а тој еден што седеше карши него се смее таков дека му удрила шамар и му се врти на него „Ти што се смееш бе?“ и пукање и на него шамар :pos2:

Филозофија уште е истата?
А да и како никој не ја спомна Биберче (Јованка по математика што ја избркаа) :)

Саракинова пак предава, и класна ми е. Може да биде и боље малце, али океј е. А инаку ја вратија Јованка, на жалост.. сите се буниме да ни ја сменат, али неможе!
И професораката француски Лиљана (од јапонија) се врати и таа ми предава :)

Заврши и мојот краток престој во гимназијава. Супер што со добри спомени си одам :) (не не сум матурантка)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom