Смешни смс пораки

• Креатор на темата Креатор на темата ~DaRko
  • Време на започнување Време на започнување

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ваква тема не видов, ако има бришете

еве јас ќе почнам: оваа порака е настаната пред 100 години во вселената со надеж дека ќе го пронајде најубавото суштество во универзумот. само незнам што бара сега кај тебе :pos2:

ајде кажувајте смешни смс пораки :smir:

Мојата лева нога е Божиќ,а десната Нова Година .. па повели меѓу празниците !!

здраво! во полициска станица сум. ме фатија и обвинет сум за поседување убаво лице. Ми треба некој грд да ми помогне, те молам ти си ми единствена надеж:se_ molam

ако некогаш станеш во 3и30 часот на сабајле и се чувстуваш тажно и осамено јави ми се мена да те отерам у п.м:pos2::pos2::pos2:

ако некогаш станеш во 3.30 наутро и се чувствуваш осамено и тажно, јави ми се мене...................да те отерам у П.М. :smir:

Здраво јас сум твојот мобилен само сакав да излезам од џеп пошо јајцата ти мирисаат ненормално да не ти умрел ку*от ај види жити се фала однапред :icon_lol:

[FONT=&quot]Ti si kocka seker, no bidejki jas poveke sakam seker vo prav, te cukav cela vecer :)
[/FONT]

Нашето пријателство многу ми значи, кога ти плачеш и јас плачам,кога ти се смееш и јас се смеам,кога ти ќе скокнеш низ прозор,јас погледнувам долу и понатаму се смеам

Ostala mi zelja pusta da ti go turim u usta, oci ti pune suze kad ga tvoj jezik uze, i kad ti pena niz grlo potece , osekas kakoo plavi orbit pece :D

Ako nekoj proba da ne razdeli i izmegu nas da izgradi zid,veti mi deka zaedno ke krademe cigli !

Те засакав кога под мостот сереше а мене срцето ми трепереше и кога одеднаш прдна од умот ме мрдна.

Taj odsjaj...taj osmijeh...ta inteligencija...to lijepo lice, a nadasve
te preljepe oci...Ali dosta o meni, kako si mi ti?

T-mobile ве известува дека за 5 минути ке се вклучат вибрациите затоа пикнете го вашиот мобилен во газ и уживајте.

Ноќеска ќе одам за Франција,курот ти го оставам под гаранција.Како знаеш пичка да му наеш или ако не твојата да му ја даеш ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom